изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-03 @ 18:20 EEST
УБИЙСТВО В СЕЛО СТЕФАНОВО НА ТРИФОН ЗАРЕЗАН - БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 6 криминални престъпления.



-На 15.02.2012 г., В РУП 02 Добрич е получено съобщение за намерено починало лице в дома му в с.Стефаново, общ. Добричка, като вероятната причина за смъртта му е упражнено насилие /нанесени удари/. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на полицейското управление е установено, че на 14.02.2012 г. починалия 67 годишен мъж е имал гост в дома си, с когото е празнувал и двамата са употребили алкохол. Като заподозрян за извършеното престъпление е 55 годишен мъж от същото село. Същият е задържан, а по случая се работи в условията на досъдебно производство.

Подробности за убийството след 18.00 ч. в ndtnews.hopto.org

-На 15.02.2012 г., в РУП Балчик е получено съобщение от гражданин, за това че четири лица извършват кражба на желязо от бивша лятна дискотека в гр.Балчик. Незабавно е изпратен екип от полицейски служители, който установява лицата Т.К., на 21 години, Д.Д., на 22 години, В.Д., на 24 години и М.Д., на 19 години, всички от гр.Балчик. Лицата  са отведени в полицейското управление, а откраднатите железни отпадъци са иззети. Работи се в условията на досъдебно производство.

-На същата дата в РУП Балчик са задържани 3 лица в момент на извършване на кражба на железен редуктор от рибарска лодка, в близост до пристанището в гр.Балчик. Лицата И.А., на 26 години, И.А., на 25 години и А.А., на 35 години са задържани за срок от 24 часа, а при проведените процесуално- следствени действия са намерени и иззети инструменти, с които е извършена кражбата. Същите са криминално проявени, осъждани за различни престъпления. Образувано е досъдебно производство.

През денонощието са възникнали 3 пътно- транспортни произшествия с материални щети. Установен е 1 случай на управление на МПС след употреба на алкохол.

-На 15.02.2012 г., около 05.00 часа, по ул.”Васил Левски”, гр.Добрич от полицейски автопатрул е спрян за проверка л.а. “БМВ”, управляван от 23 годишен водач. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 1,23 промила алкохол в издишания от водача въздух. Образувано е бързо производство.

            Възникнал е 1 пожар с материални щети.

 


Сходни връзки

УБИЙСТВО В СЕЛО СТЕФАНОВО НА ТРИФОН ЗАРЕЗАН - БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди