изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:02 EEST
Пуснаха Илко Радев срещу 1000 лв. гаранция    
Ред и сигурност София. Илко Радев, заподозрян за убийството на Марио Данчев в Студентски град, е пуснат срещу гаранция от 1000 лв, научи агенция Стандарт Нюз.


Както агенция Стандарт Нюз съобщи вчера, съквартирантът на убития в „Студентски град” Марио - Илко Радев, се провалил на разпит с детектор на лъжата. Експертизата на ножа, с който бил намушкан 19-годишният студент в УНСС  сочи, че по него са отпечатъците на Илко.

Срещу Илко Радев са повдигнати обвинения от Софийска градска прокуратура. Той бе задържан късно в сряда, повече от 17 часа след като съквартирантът му почина от прободна рана в гърба в общежитието им в блок 23А. Инцидентът станал в малките часове на сряда, когато Марио се върнал в общежитието при заспалия вече Илко. Светнал лампите, събудил го, а Илко помолил да го остави да спи. Това ядосало Марио, който се обадил на брат му и на техния колега да дойдат, за да се разберат с Илко.

Пред разследващите момчето, което родом е от Добрич, разказало, че в просъница чул силни удари по вратата и докато успее да стане от леглото си, върху него се нахвърлили близнаците Данчеви заедно с техния приятел. Започнала борба. До кревата имало шкафче, върху което в буркан били кухненските прибори. При схватката някой бутнал шкафа и на леглото паднали приборите. Така в ръката на Илко попаднал кухненският нож. Момчето признало, че започнало да го размахва, за да сплаши другите трима и те да спрат да го бият, съобщи БНТ.

Междувременно стана ясно, че в Добрич учители и родители на ученици подкрепят майката на Илко - учителката Анета Радева. Те събират пари за адвокат на Илко. standartnews.com
 


Сходни връзки

Пуснаха Илко Радев срещу 1000 лв. гаранция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди