изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 09:34 EET
Сексът е удоволствие, а не съпружеско задължение    
Любопитно На изток се смята, че жените са основните инициаторки за секс. Мит е, че мъжете са с по-силен сексуален нагон и трябва да поемат сексуалния живот на двойката в свои ръце. Един от основните проблеми на партньорите е, че след продължителна връзка са почти обречени на слаб интерес към половинките си.

При безброй двойки липсата на искра води до скучен сексуален живот. В такава ситуация мъжете обвиняват половинките си за липса на желание, а дамите търсят причината в силния пол.

Учените са доказали, че за да върви една връзка по мед и масло и в леглото,
двойката трябва да има интерес към секса като тема

Според експертите вината за нежеланието за интимен контакт е в двамата. Често хората си създават грешни убеждения за това, че жената е длъжна да съблазнява мъжа си или че съпругът трябва да запали желанието в половинката си. Без интерес към секса, на чисто психологическо ниво, либидото си остава ниско, казват учените. Според тях вместо да обвиняват половинките си, двете страни могат да се вземат в ръце и да поправят пропуските.

Един от най-ефикасните начини за събуждане на женското либидо е мастурбацията. Така ще се гарантира поне по един оргазъм на ден. Вариантите са безброй - от използване на вибратори и сексиграчки до игра с пръсти.

За да се извика желанието за секс, може да се заложи на огнения цвят в гардероба и интериора.

Според източните философии червеният цвят ни зарежда с енергия, повдига настроението ни и е много по-вероятно да пожелаем мъжки ласки, носейки цвета на греха. Друг вариант е да се опише всичко, което ви подлудява във вашия партньор. Препоръчително е този списък да се чете всеки ден и дамите да се опитват да разиграят в главата си подточките от него.

Важно е да се мисли за секса като за нещо, което носи голямо удоволствие, а не като съпружеско задължение. Така съвсем естествено, мислейки за интимен контакт, постепенно ще започнат и действия, които да го осъществят. Настройването на сексуална вълна е успешно и с гледането на еротични филми. Жената трябва да се почувства желана, а за това помага флиртът. Една безобидна закачка в бара с привлекателен непознат не би навредила никому. Получаването на комплименти вдига самочувствието и самоуважението на жената.

Това ще я накара да пожелае да се покаже и да изпита удоволствие от възхищението на мъжа си. За творческите личности е плюс, ако се опитат да опишат сексуалните си фантазии в нещо като еротичен роман или стих. Изливайки и най-съкровените си фантазии на лист хартия, могат да бъдат открити много желания, за които не сте и подозирали. Всяка дама би могла да усети напредък в себе си, ако приеме мръсното си подсъзнание и го изразява свободно.

Спортът също е начин да се вдигне либидото. Съвсем не е задължително да се ходи 3 пъти седмично във фитнеса. В момента се предлагат безброй варианти за поддържане на физическата форма като танци, аеробика, йога и др. Физическите упражнения вдигат адреналина, който отново събужда желанието за секс.

Интимността не е само маратон за оргазъм

Светът е достатъчно демократичен, за да приеме жената като равна. Представителките на нежния пол са достатъчно смели, за да свалят мъже, и притежават завидна увереност, когато са решили да ги вкарат в леглото си. Проблемът е, че когато дойде моментът за собствения им оргазъм, нещо им убягва. Жената е по-склонна да предизвика удоволствие в партньора си, отколкото на себе си. Сексът се превръща в маратон за достигане до оргазъм, но на мъжа.

В продължение на години се разпространява заблудата, че ключът на невероятния секс е в безбройните пози. Единственото, което ще постигнете с тях, е да накарате половинката си да се почувства като порноактьор. Няма нищо лошо в разнообразния секс, стига след това да не се чувствате като мръсница. Жените са чувствителни същества и биха имали най-голямо удовлетворение от емоционалния секс. Нито един афродизиак не може да запълни тази дупка. Най-добрата комбинация е достигането не само на физическа удовлетвореност, но и на емоционална висота.

Не е трудно да инициирате именно това в партньора ви. Свалете картите и му кажете какво точно ви харесва, което съвсем не означава, че ще забравите за неговото удоволствие.

Бавните и чувствени докосвания, страстните целувки - ако всичко това ви харесва, но липсва в секса, изисква разговор с партньора. Мъжете обикновено не знаят какво искат дамите и всичко трябва да им бъде казвано в прав текст.

Мъжете търсят разбрани жени

Статистиката сочи, че мъжете избират брачен партньор, с който се разбират добре. Те се надяват на жена в пълния смисъл на думата. Сексът не е основното, което ги кара да минат под венчилото. Важно е човекът до тях да бъде грижовна майка, добра домакиня, разбрана съпруга.

Чудесна добавка към всичко това е мръсницата, за която мечтаят и тайно се надяват да я получат, но малко от тях изказват гласно подобно желание. Жената е тази, която може да поднесе целия микс на тепсия на половинката си и да заздрави отношенията им. Все пак женското съсловие е по-чувствителният пол и се справя по-добре с организацията на емоционалната част от връзката.

Скритите фантазии на мъжете най-лесно се разкриват чрез порното, което гледат. Добър ход е жената да разбере тайните желания на половинката си и да ги осъществи. Силният пол си пада по провокации и нови неща. Едно обедно посещение със секс акцент на работното му място би го подлудило.

А и всеки път, когато погледне бюрото си, ще се сеща за жена си. Ако дамите искат да задържат вниманието на любимия си върху себе си през уикенда, могат да организират романтично пътуване на тихо и безлюдно място. Така ще могат да се отдадат емоционално и сексуално един на друг.

ЛИЛИЯ ИВАНОВА

http://www.24chasa.bg

 


Сходни връзки

Сексът е удоволствие, а не съпружеско задължение | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди