изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 13:01 EEST
Маг Деси разваля “смъртна магия” на учителка срещу 50 бона!!!    
Новини С близо 50 бона „изгоря” известна учителка в елитно бургаско школо. Жената, която трябвало да учи на ум и разум своите възпитаници, сама стана жертва на изкусната измамничка, представяща се като Маг Деси. Двете дами се срещнали във фризьорски салон в морския град. В центъра за красота известната като маг Деси Дешка Йорданова успяла да оплете в мрежите си лековерната преподавателка. „След като ми гледа, тя ми каза, че на сина ми в деня на сватбата му е направена черна магия и ме попита дали искам да я разваля. И аз като майка се съгласих”, споделя измамената.


Не след дълго обаче гледачката пак се свързала с „кокошката, която снася златни яйца”. Този път я предупредила, че над семейството й тегне смъртно проклятие. За да я предпази от най-лошото, й поискала 600 лева. После - още 2600. След още няколко “сеанса” сумата за разваляне на “магията за смърт” набъбнала на 8500 лв. Не след дълго парите достигнали до 15 000 лв.

След като успяла да измъкне повече от 26 бона от притеснената за здравето на сина си бургазлийка, гадателката “видяла”, че “смъртна заплаха” тегне и над съпруга й. Наивната жена дала още над 20 000 лева, за да спаси незнайно от какво семейството си. Така педагожката потънала в борчове – първо взела заеми от близки и познати, след това се принудила дори да тегли кредит от банка. Едва когато сумата достигнала 48 000 лв., на лековерната даскалица й просветнало, че е измамена и подала жалба в полицията. Ченгетата я “светнали”, че маг Деси е стара тяхна познайница и е издирвана и за множество други измами.

Марина ШИВАРОВА

http://www.blitz.bg

МАХАТ ЧЕРНА МАГИЯ СРЕЩУ КУТИЯ С "ТРИ В ЕДНО" И ДО 100 ЕВРО

В Нигерия беше разкрит "завод за бебета"

Многострадална бизнес дама сама си го правела

 


Сходни връзки

Маг Деси разваля “смъртна магия” на учителка срещу 50 бона!!! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди