изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-04 @ 19:41 EEST
Изнамериха ваксина срещу рак    
Здраве

Ваксина срещу рак откриха израелски учени, с помощта на която имунната система разпознава основната молекула на туморните клетки. Мечтата за поколения учени се сбъдна - учени от израелската столица откриха как да задействат имунната защита срещу най-смъртоносната болест, съобщи в. „Дейли телеграф”.

090 083 Тел Авив 075 Тел Авив



Откритието е изключително важно, защото до този момент изследователите не намираха ключовото звено между автоимунния механизъм и медикаментите. Организмът не разпознава патологичните изменения и не активира защитните си механизми. Израелските учени са открили начин как да предизвикат тялото само да се справи с проблемите.

Откритият лек облекчава и болката от раковите заболявания. Тя атакува и унищожава малките тумори и подава ръка  на лекувани пациенти, които се боят от рецидив.

Фармацевтичната компания Vaxil Biotheraputics заедно със специалисти от Университета в Тел Авив са разработили ваксината, която е плод на дългогодишни проучвания. Доброволци с рак на кръвта са напълно излекувани, показали изпитанията на имунолозите. Ако те са успешни, ваксината ще бъде в продажба до 6 години.
 http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Изнамериха ваксина срещу рак | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди