изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-05 @ 02:16 EEST
Ревизоро: Кръгът "Апостоли" иска и бизнеса на Гриша Ганчев    
Коментари

Гриша Ганчев се е забъркал с кръга \"Апостоли\" и това е неговият проблем, заяви бившият шеф на агенция \"Митници\" Емил Димитров пред Нова телевизия.



„Апостоли\" е кръг, който иска да спечели от всичко по много. Ако някой иска да вземе бизнеса на Гриша Ганчев, това не съм аз, а някой, който може. Дано обаче всичко да се окаже един голям балон и той да не пострада от всичко това\", коментира Димитров.

Той постави въпроса защо акция „Митници\" на МВР бе само на Капитан Андреево и защо се е провела три години след управлението на ГЕРБ.

\"Ако митничарите си деляха парите помежду си, те нямаше да са три години митничари, щяха още на втората да са пенсионери на Малдивите\", коментира Емил Димитров. По думите му парите не остават за митничарите, а се делят нагоре по веригата и именно това е пропуснато да се установи при акцията.

В началото на май при спецакция беше задържана цяла смяна митничари от ГКПП Капитан Андреево. Осем от тях бяха арестувани. Акцията протече при изключителни мерки за сигурност. Тайната беше запазена дори от шефа на „Митниците\" Ваньо Танов.

На въпрос защо МВР прави такава акция, без да уведоми директора на агенцията, Емил Димитров отговори: „Аз бих попитал защо я правят три години, след като са дошли на власт, защо акцията е само на Капитан Андреево, защо не се стига до организаторите на конкретния случай, защо не се прави по гръцката или румънската граница\".

Той допълни обаче, че никой не е длъжен да те уведомява за всяка една акция и докато той е бил директор на агенцията, също е имало случаи, за които не е знаел.

\"Стана ясно, че за три години на една от границите е можело да преминат около 300-400 камиона с каквото си искат - цигари, алкохол, наркотици, отбеляза бившият шеф на \"Митниците\". http://www.24chasa.bg

 


Сходни връзки

Ревизоро: Кръгът "Апостоли" иска и бизнеса на Гриша Ганчев | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Ревизоро: Кръгът "Апостоли" иска и бизнеса на Гриша Ганчев
Автор: Anonymous да 2012-05-16 @ 00:55 EEST
mn qsno borbata e tam tam sa golemite pari hte hvarlqt prah v o4ite na horata sega i po4vat otnovo s drugi lica

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди