изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-03 @ 20:11 EEST
Ужас! Арестуваха англичанин с шест позлатени човешки ембриона    
По света
В багажа на един 28-годишен англичанин откриха шест човешки ембриона, покрити със злато. Младият мъж от азиатски произход и пътувал от Тайланд за Англия. На митницата в Банкок обаче го заподозрели и го накарали да си отвори куфара. Митничарите направо ахнали при вида на ебрионите, опаковани като подаръци в куфара на младежа.


Британският гражданин обяснил, че това са всъщност талисмани. Купил ги от един тайванец в Банкок за 5100 евро. Ембрионите се намирали в различни стадии на развитие – от два до осем месеца. Притежателят им възнамерявал да ги препродава по интернет на шесткратна цена, съобщи Билд.

Той се надявал да получи за «талисманите» повече от 30 хиляди евро, от занимаващите се с ритуалите на черната магия! Един мъж попаднал на обявата в интеренет и веднага информирал тайландските полицаи за контрабандиста.

Преносителят на ембрионите може да влезе за една година в затвора и да заплати голяма глоба
В Тайланд и в някои райони на Китай мумифицираните ембриони служат като талисман на собствениците.

Те ги нареждали на видни места в домовете си или във фирмите си и магазините си, за да ги пазели от неудачи и за да привличат повече клиенти и печалби. Още не е отшумял скандала около контрабандата с човешките ембриони, заловени на границата на Южна Корея с Китай.

Стоката се продавала във вид на капсули, пълни със стритата на прах човешка плът. За целта абортираните бебета се нарязвали на малки късчета и се сушели в микровълнови печки, като вонята била неистова.

Към едро смлените мумии прибавяли и билки с много интензивен аромат, за да заглушат трупния вкус на китайските «илачи». По китайските, тайванските и южнокорейските аптеки се продавали и цели ембриони за по 30 000 евро единият, които после всеки сам в домашни условия можел да наситни, изсуши и превърне в "медикамент".

За скандалната стока винаги се намирали купувачи. Търсенето на ембриони дори надвишавало предлагането. Много от азиатците са убедени, че мъртвите бебета имат магическата сила да лекуват куп болести, дори и рака. Ето, че сега се разбра, че човешките ембриони освен за талисмани, се търсят и за ритуалите на черната магия./ http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Ужас! Арестуваха англичанин с шест позлатени човешки ембриона | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди