изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 19:10 EEST
Това е съучастникът на терориста с бермудите    
Новини
Израелските медии разпространиха фоторобот на предполагаемия съучастник на терориста, който взриви автобус с туристи на летище "Сарафово". Изданието "Енерджи Маарив" посочва, че илюстрацията е взета от българската полиция, която се опасява, че въпросното лице може да има втора бомба.


Предполага се също, че вторият терорист е американски гражданин. Снимката се разпространява сред хотелиери и рецепционисти, защото се смята, че съучастникът остава по родното крайбрежие.

Вътрешният министър Цветан Цветанов все още не потвърждава за съучастник на атентатора. На един от вчерашните си брифинги той само загатна, че полицията работи по всички възможни версии, включително и по тази, че камикадзето е имало съучастник.

Жители на Равда алармираха вчера, че разследващи обикалят селцето и разпитват за въпросния втори човек. Служителите на МВР разнасяли фоторобот, както и снимка на камикадзето, взета от фалшивата шофьорска книжка. / http://www.blitz.bg

ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКИЯ КЪРВАВ АТЕНТАТ НА ЛЕТИЩЕ САРАФОВО ОТ 18 ЮЛИ /ВИДЕО И СНИМКИ/ ОБНОВЯВА СЕ

 


Сходни връзки

Това е съучастникът на терориста с бермудите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди