изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:45 EEST
Ревнивата Маргарита искала Михаил да набие Мария    
НовиниРевнивата моделка Маргарита, която е новата изгора на обвинения в убийство Михаил Менашки, му казала да набие Мария Златанова. Последната беше убита преди дни в колата си в Слънчев бряг.

Сегашното гадже Менашки се въоръжила с кухненски нож, който носела със себе си, съобщава “Бесове”. Русокосата Маргарита се подвизавала като моделка и твърдяла, че се страхува от нападатели. От доказателствата по делото срещу Менашки става ясно, че при разпита си Маргарита упорито е казвала, че е била изключително ревнива, изпадала е в кризи, подстрекавала е гаджето си да скъса с Мария, искала е дори да я набие. От ревност тя е заплашвала, че ще се самоубие с кухненския нож, който носела. Все още обаче не е ясно дали той е същият като този, с който е била намушкана управителката на бара в хотел „Гларус” в Слънчев бряг.

“По всяка вероятност обаче срещу нея няма да бъде повдигнато дело за подбудителство”, заяви съдията по процеса срещу Менашки Пламен Синков.




Тениската на Михаил Менашки е била изцапана с кръвта, както на Мария, така и на гаджето й Симеон Куминков, с който тя е била същата вечер. Все още няма данни в кръвта на Менашки да е имало алкохол или наркотици, макар същата вечер той е бил на рожден ден край Слънчев бряг, както си приятелката си, така и с други негови познати, които са твърдели, че са пили уиски. Предполага се, че бившият полицай е излязъл от празника за убийството на Мария.

“Има много направени експертизи, иззети са и дискове от камерите за видеонаблюдение”, каза съдия Пламен Синков днес.

Преките доказателства са показанията на Симеон, който е разпознал в Менашки убиеца на приятелката си. / http://www.blitz.bg

Полицай от Слънчев бряг убил красивата Мария?
Поредно убийство с нож! Наръгаха жена в Слънчев бряг
 


Сходни връзки

Ревнивата Маргарита искала Михаил да набие Мария | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди