изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-28 @ 05:23 EEST
Мадона за Обама: Черен мюсюлманин в Белия дом    
По светаПопзвездата Мадона прикани почитателите си да гласуват за "черния мюсюлманин" Барак Обама на президентските избори на 6 ноември, предаде Франс прес.

Във видеозапис, качен в интернет, Мадона заявява на сцената след концерт във Вашингтон: "Днес е изненадващо и невероятно, че имаме афроамериканец в Белия дом. Аз с вас ли съм? А вие с мен ли сте?" възкликва тя и след леко объркване признава, че е малко замаяна.

"И така, най-добре ще направите, ако отидете да гласувате - за ши*ания Обама, нали? За добро или зло... в Белия дом има черен мюсюлманин. Ето това е работа. Страшна работа. То означава, че има надежда за нашата страна".

17% от около 3000 избиратели, участвали в анкета през юни и юли, смятат, че Обама е мюсюлманин. Това е с 5% повече от 2008 г., посочва АФП.

Известно е, че Обама, който се бори да бъде преизбран за втори мандат на 6 ноември, е практикуващ християнин, посочва Ройтерс.

В отговор на видеото, предизвикало фурор в медиите, Мадона направи декларация чрез говорителката си, че изказването й за религията на Обама е било шеговито.

"Пошегувах се на сцената. Да, знам, че Обама не е мюсюлманин, но знам също, че много хора в нашата страна го смятат за такъв. А и да беше, какво от това?

Исках да кажа, че добрият човек е добър човек, независимо на кого се моли. Не ме интересува каква е религията на Обама и никой в Америка не бива да го интересува", казва певицата, цитирана от Ройтерс.

Неотдавна Мадона показа, че си е татуирала - макар и временно - името на Обама, изписано с главни букви, на гърба си.   http://www.vesti.bg

 


Сходни връзки

Мадона за Обама: Черен мюсюлманин в Белия дом | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди