изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-06 @ 23:24 EEST
Мишо Шамара изрече истини пред политици и журналисти в Европарламента    
Европейски съюз

На 23 октомври от 10:30 часа Слави Бинев-евродепутат и рапарът Мишо Шамара дадоха кратка пресконференция пред политици и журналисти в Европарламента. Те описаха атмосферата на страх при управлението на ГЕРБ в България и сливането на властите в лицето на българския премиер Бойко Борисов, който според Шамара е и полицията, и прокуратурата, и съда, и 90% от българските медии.



Малко по-рано в телефонен разговор излъчен пряко по Канал 3 със Сашо Диков, Шамара потвърди от летище Франкфурт, че е заплашван и той и жена му и дори го е страх всеки път, когато завърти стартера на колата си да не се взриви.

Той посочи, че постоянно са разследвани по всевъзможен начин фирмите , с които работи или има връзка. Дори са му предлагани и 100 000 евро подкуп „… за да си гледал живота“…

В Европарламента той коментира прословутото дело срещу него и колегите му Конса и Сарафа и посочи, че дори при комунизма не е имало такива провокации и несвобода, както сега при ГЕРБ. Той помнел това, защото е на 40 години.

Шамара посочи, че прословутата песен е отражение на отвращението, което го обзема виждайки в каква ситуация живеем в България и ако някой си е позволил да спекулира с герба, това е абревиатурата на ПП ГЕРБ, която нарочно го е направила.

Пред журналистите и българските евродепутати Антония Първанова и Станимир Илчев Мишо Шамара сподели, че го е страх от това, което се случва:

„Мен ме е страх от полицията, страх ме е от прокуратурата, страх ме е от съда, страх ме е от Бойко Борисов …“

Шамара заяви пред журналистите в Европарламента:

„Ние сме отвратени от това, което се случва… Пенсионерите живеят със 70 евро, не на ден, не на седмица, а на месец. Баба си купува по 20 грама салам … Това нормално ли е в Европа ?! Не ви ли е срам ?!“, попита той присъствуващите в залата на Европарламента.

Боже, доживяхме българските рапъри да имат по-голяма смелост да изрекат истините за бедна и смазана под управлението на ГЕРБ България, отколкото българските политици …

http://burgas-podlupa.com

 


Сходни връзки

Мишо Шамара изрече истини пред политици и журналисти в Европарламента | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди