изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:04 EEST
Убиха българска проститутка в Холандия    
По света43-годишна българска проститутка е убита в холандския град Грьонинген, съобщи БНТ, цитирана от Дарик радио.
Убийството е извършено в нощта на вторник срещу сряда. Жената е била намушкана с нож от неизвестен мъж, редовен клиент в района. Тя се казва Мария Ленарова и е живеела в Грьонинген от 2007 година, предаде РТВ-Норд, цитирана от "Фокус".


Полицията открила близо до мястото на престъплението два ножа и издирва бял мъж на около 45-50 години, с прошарена коса, който в нощта на убийството е бил облечен с черно палто с дебела яка.

В същото време полицията в Амстердам започна издирването на 16-годишната българка Гълъбина Даскалова, която напуснала социалната институция, където пребивавала, на 1 декември. От тогава е в неизвестност, а полицията предполага, че Гълъбина е отишла в Белгия при роднини или познати.
 
В края на декември 2010 г. главният прокурор на холандската прокуратура Херд ван дер Бър заяви, че България е сред петте страни с най-много проститутки в Холандия. Според ван дер Бърг има "топла връзка" между български и холандски градове, по която българки отиват да работят като проститутки - такива са Сливен и Грьонинген.

През септември т.г. младеж уби жестоко с 27 удара с нож 30-годишна българска проститутка в Северна Италия. Светла Филева е била убита в Болцано. 19-годишният Кевин Монтоли от Мерано е направил самопризнания и обяснил, че действал в пристъп на ярост. http://dnes.dir.bg/

 


Сходни връзки

Убиха българска проститутка в Холандия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди