изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:11 EET
10 закона на сексбомбата    
Любопитно Кое е това нещо, което едни жени имат, а други - не? Кое прави жената, дори когато казва само „Какво гадно време" толкова привлекателна, че всеки мъж наоколо иска да се приближи и да поговори с нея за времето? Отговорът е лесен - сексапил. Някои жени притежават особен магнетизъм, който привлича мъжете, както лампа нощни пеперуди. Те, и само те са истинските сексбомби, дори когато карат останалите жени да възкликват: „Не разбирам какво толкова намират в нея? Та тя дори не е хубава!". И обратното, срещат се почти съвършени красавици, от които лъха такава пустота и безнадеждност, че мъжете бягат, без дори да се обърнат.

Малките хитрости на секс бомбата:

Тя си знае цената. И за да бъде напълно уверена в себе си, няма нужда от червено червило и 12-сантиметров ток.

Тя не се тревожи за фигурата си. Закачалките от модния подиум далеч не са идеалът ѝ за красота. От времето, когато са ловили мамути, мъжете почти не са се променили и предпочитат жената да си има „всичко".

CLUBERR - ТИ ВЕЧЕ СИ ТАМ

Тя прилича на котка. Сексапилната жена има котешко излъчване - мека грация и усещане за опасност. Никога не знаеш кога ще замърка, и кога ще покаже нокти.

Тя не бърка сексапилността с вулгарността. „Нинон върви по острието на бръснача, без да се пореже", казвали за известната куртизанка от 17 в. Нинон де Ланкло. За истинската сексбомба това правило важи до днес.

Тя умее да се облича така, че да искат да я съблекат. О, не! Не става въпрос за дънки, смъкнати до зоната на епилация или деколте до кръста. Истинската жена носи дрехи, които леко, съвсем леко галят мъжката фантазия. Тя подчертава силните и скрива слабите си страни.

Тя знае всички тънкости на флирта и кара мъжа да се чувства като ловец. Тоест, той води в играта, а тя знае резултата.

Тя остава недостъпна. Секси жената не се хвърля в нечии прегръдки след едно пощипване по дупето. Тя с лекота завързва познанства, съгласява се на среща тет-а-тет, но докато мъжът не я вкара в леглото си, не може да бъде сигурен дали това въобще ще стане. Както казват англичаните: „Ако една лейди казва „Не", това означава „Може би". Ако една лейди казва „Може би", това означава „Да". Ако една лейди казва „Да", не е никаква лейди".

Тя е естествена и искрена. Не се бои от своите желания и казва на мъжа какво иска, независимо дали става въпрос за крем карамел или секс игра.

Тя смята, че жените с минало имат бъдеще. И не се срамува от своето. И ако има нужда от обожатели, то е защото са най-добрата реклама за нейната привлекателност.

Тя кара мъжа да се чувства специален. И дори ако има две дипломи и една дисертация, не се опитва да блесне пред него. Предпочита да я мисли за остроумна, отколкото за умна. Но всъщност и двете са верни.

Автор: Светлана Видинска, info@tialoto.bg

ПАРАД НА СЕКСБОМБИТЕ

Мелиса Александрова с празнична фотосесия за PLAYBOY

Силвия Бахати: Спя с адвокат, а не с Куката! /18+/

Александрина Йорданова: Христо Сираков преспа с порнозвездата Виктория Радина!

Даниела Арнаут: Николета спечели плеймейт със свирка

Галена съблазнява мъжа си с черни бикини

Асдис Ран: Умея да използвам вниманието на околните за собствена изгода

Откри се българският любовник на Силвия Кристел!

Гери Райчевска: До всяка жена трябва да има успял мъж

Коя да стане Сексбомба на годината? Всички номинирани – тук!

Русата вършачка Златка Райкова вдига сватби

Мис Плейбой 2009 Светлана Василева от капацитет по мъжка потентност се превърна в ценител на лесболаските

Гергана Райчевска: Искам тройка със Слави и Бойко!

Мария Велкова: Аз съм „палавница под прикритие”

 


Сходни връзки

10 закона на сексбомбата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди