изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-05 @ 02:08 EEST
КРИЗА Е, НО ИДВАТ ИЗБОРИ: Симеон Дянков раздава бонуси в края на януари    
НовиниФинансовият министър Симеон Дянков обяви, че в края на месеца ще раздаде бонуси на служителите, които са правили бюджета за 2012 година, тъй като той бил изключително успешен. Надбавките обаче няма да са повече от 30% от заплатите, увери министърът.

Дянков ще връчва премии на хората си, тъй като през 2012 година приходите от митниците и данъчните са повече от 2007 година, похвали се той, но побърза да каже, че “независимо от това прекрасно изпълнение, ние пак сме в дефицит”.

Симеон Дянков обори твърденията на Меглена Кунева, че във финансовото министерство и в още 3 други ведомства са раздавани Коледни възнаграждения. “Бонуси не могат да се дават преди Коледа. Те се дават в определени месеци”, обоснова се той в “Здравей, България”.

Министърът също така не скри, че през миналата година някои министерства са получавали бонуси, но отказа да коментира в кои, тъй като не бил запознат. http://www.blitz.bg

ВСИЧКО НА ТЕМА КРИЗА Е

 


Сходни връзки

КРИЗА Е, НО ИДВАТ ИЗБОРИ: Симеон Дянков раздава бонуси в края на януари | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди