изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-05 @ 06:58 EEST
Закопчаха в Солун Йоско Костинбродския    
По светаСтрашилището на подземния свят Йосиф Йосифов-Йоско е арестуван в Солун в четвъртък вечерта. Интерпол го издирваше в продължение на две години за поне 10 поръчкови убийства, побои, рекет, въоръжени грабежи и наркотици. Родните служби за сигурност влезли в дирите на опасния гангстер преди около месец, пише \"Телеграф\", като цитира източници от МВР.

Тогава била открита любовницата на Йоско Костинбродския зверски пребита и изхвърлена пред вратите на правителствена болница.

Радостина Димова била приета по спешност в лечебното заведение и стабилизирана.

В хода на разследването станало ясно, че жената е получила нараняванията, след като се спречкала с Йосифов и той се нахвърлил върху нея с юмруци и ритници.

Свидетел на физическата саморазправа станал синът на престъпника - Иван, който по това време му бил на гости.

Оперативните данни сочат, че след саморазправата младият мъж светкавично качил посинената Радостина в колата си, минал с нея през границата и я оставил пред лечебното заведение. Преди да замине за Гърция, Димова е работила като финансист за скандалния енергиен олигарх Христо Ковачки.

При разплитането на случая станало ясно, че бандитът, добил слава като страшилище, се укривал в къща в Солун, която купил преди 4-5 години. За да не бъде притесняван, се подвизавал под чужда самоличност. Арестът минал като по учебник, тъй като костинбродския бил изненадан и нямал време да реагира. При обиск в дома му са открити куп маски, бронежилетки и автомат \"Скорпион\". Свидетели сочат, че от изчезването си през 2010 година Йоско се прибирал 3-4 пъти инкогнито в софийското село Безден, където живее.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Закопчаха в Солун Йоско Костинбродския | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди