изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:54 EEST
Отстранили са тестис на Баретата    
Новини Хирурзи от \"Пирогов\" са отрязали един от тестисите на Златко Баретата, твърди вестник \"Телеграф\". Състоянието му продължава да бъде критично, заради разкъсванията в корема и огромната кръвозагуба. Както съобщи вчера БЛИЦ, той все още е в реанимацията на командно дишане.

Специалистите изчакват дали състоянието му ще се стабилизира, за да извършат необходимите следващи операции. Но засега това не е възможно.

Според някои от разследващите тежкото престъпление, не е изключено килърът да се е целил нарочно в коремната област. Убиецът е имал точно 5 секунди да разпознае Баретата в тълпата пред главния вход на Съдебната палата. Допълнително е бил затруднен и от фактът, че гардът е бил облечен по идентичен начин с шефа си.

Докато изкачвал стълбите Златомир Иванов чул два пукта от стрелба. Обърнал се с лице към сградата, откъдето идвали те. Така той директно застанал с лице срещу килъра. В този момент бил надупчен. Успял да изрече \"Пернаха ме!\" и се свлякъл на земята.

Разследващи са обяснили пред \"Телеграф\", че когато се стреля по мишена с бронежилетка, винаги се цели или в главата, или в слабините и коремната област, които са незащитени. А раната в тази област, особено след изстрел с Калашников, като правило е съпроводена с огромна загуба на кръв и летален изход. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Отстранили са тестис на Баретата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди