изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 09:13 EEST
Прогноза за България за 16.02.2013    
Времето

През следващото денонощие облачността ще е разкъсана, на места през нощта за кратко и до изясняване. Ще бъде почти тихо и нощните температури, в сравнение с предишните дни, ще се понижат и минималните ще са между минус 4° и 1°. В София - минус 3°. През деня предимно значителна ще е облачността над източната половина на Дунавската равнина, а след обяд над Западна България и на отделни места, главно в планините там, ще превали слаб сняг. Максимални температури - между 4° и 9°. В София - около 5°.

Емилия за пореден път провокира почитателите си, като се престраши да излезе на сцената без бельо. На концерта по случай 11-годишнината на „Планета” изгората на Коко Динев се появи с ефектна, но прозрачна рокля, а пайнерката беше забравила да си сложи бикиниДжулиана Гане - Best Erotic Model 2012Кармен Електра / Carmen ElectraНикол Шерцингер / Nicole Scherzinger



Атмосферното налягане ще се доближи до средното за месец февруари.

Над планините облачността ще е предимно значителна и на места в западните планински масиви ще превали слаб сняг. Вятърът ще е слаб, от запад-северозапад. Максимална температура на 1200 метра - около 1°, на 2000 метра - минус 5°.

Над Черноморието облачността ще е разкъсана. Северният вятър ще отслабне и почти стихне. Максимални температури - между 5° и 7°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Дежурен синоптик: Анастасия Стойчева

 


Сходни връзки

Прогноза за България за 16.02.2013 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди