изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:12 EEST
Тя е Барби! Тя тежи 42 кг, а талията й е 47 см    
Любопитно

Украинката Валерия Лукянова доби световна популярност. Причината за това, че красавицата си докара външност като тази на популярната кукла Барби, шокирайки света с това, на което е способна, за да постигне целта си. Валерия споделя, че преобразяването й е отнело много усилия, време и не на последно място пари. Украинката разкрива, че пластичните операции за постигане на Барби визия са й стрували 800 000 долара. Но сега тя е почти съвършено копие.

Валерия Лукянова / Valeria_LukyanovaВалерия Лукянова / Valeria_LukyanovaВалерия Лукянова / Valeria_LukyanovaВалерия Лукянова / Valeria_Lukyanova



Блондинката е висока 172 см, а тежи едва 42 килограма. Талията й е само 47 см, косата – руса и дълга, точно каквато е на пластмасовата кукла.

Валерия разкрива, че като малка е била пълна. Хранела се е нездравословно, често е злоупотребявала с алкохол и редовно е пушела. Когато метаморфозата й обаче е започнала, тя се е отказала от всичките си вредни навици и се е отдала напълно на кауза си – да бъде перфектна във всяко едно отношение на външността си.

Именно заради последната си цел, Лукянова допълва, че на този етап не мисли за деца и семейство. Тя възнамерява да изкарва много пари с уникалния си външен вид, поради което прави и необходимото винаги да изглежда зашеметяващо.

А дали изглежда точно така?

http://zdrave.ws

 


Сходни връзки

Тя е Барби! Тя тежи 42 кг, а талията й е 47 см | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.52 секунди