изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:00 EET
Пази се от отровата на идеалната любовница    
Любопитно Пази се от отровата на идеалната любовница

Ученичка тиха вода
Разведена млада жена с дете‚ което никога не показва и явно държи на другия край на града при майка си. Не обича да се съблича пред очите на партньора си и се хвърля в обятията ви‚ както си е с памучната фланелка. Бои се от силните изрази в леглото‚ прави орален секс само при заплаха от вечна раздяла. След половия акт се притеснява веднага да отиде в банята‚ където държи миналогодишен календар със снимки на котета в кошнички. Ако събере смелост‚ може да ви подари презерватив с мустачки. Под възглавницата си държи брошура “Как да станем щастливи?” Желае да се представи пред вас като прилична жена и потиска всичко останало.

От такава любовница не можете да очаквате никаква опасност‚ но и възторг също. Тя се държи като ученичка‚ без да е такава. Това е една повяхнала пъпка‚ която никога няма да се разтвори. Ще ви свърши работа и такава‚ ако нямате време да си търсите други варианти.

Бавачка кърмилница

Много прибрана жена. На масата не води никакви разговори‚ храната трябва да бъде добре сдъвкана. С вълнение наблюдава лицето ви и като не хареса цвета му‚ пита дали сте добре с черния дроб. Подръпва ви за косите и изисква незабавно да ги измие с шампоан против пърхот. В гардероба си ви отделя една “мъжка” полица‚ купува ви пижама‚ чорапи‚ ватени долни гащи. В най-неподходящия‚ чувствен момент може да ви помоли да преместите шкафа или да оправите капещия кран. В леглото е еднообразна‚ любимата й поза е “мъжът отгоре”‚ покрит с дебело одеяло заради течението от прозореца.

Такава любовница е находка за онези‚ които обичат добре да похапват в домашна обстановка. Съгласете се‚ че не на всички им трябват бурни сексуални фантазии в разгара на работната седмица. Ако ви позволяват времето и потенцията‚ такава любовница можете да редувате с някоя друга, която живее по-наблизо.

Влюбен булдог

Никакви видими дефекти - има красиви очи‚ стройни крака‚ добър вкус. Държи се уверено. Може понякога да чуете неприлични думи в леглото‚ прави истински чудеса с ръцете и устата си. Никога не се уморява‚ а след оргазма ви целува и казва “Благодаря”. Интересува се от вашето семейство‚ знае рождените дни на децата ви. Слага главата ви на коленете си‚ търпеливо изслушва всичките ви оплаквания и ласкаво отбелязва: “Ти просто си много уморен”. Моли ви да й покажете снимката на жена си и със спокоен‚ равен глас заявява: “Много е симпатична. Чувства се‚ че е добър‚ приятен човек”.

Това е най-опасният и тежък вариант от всички изброени дотук. Неизвестно за какви заслуги съдбата ви е подарила идеалната любовница. Тя направо ви кара да се радвате‚ че живеете. Но вие сами не осъзнавате‚ че започвате да я сравнявате със съпругата си‚ която явно губи от това сравнение - често не си мери приказките‚ дебелее‚ закусва‚ облечена в мъжка риза с откъснати копчета. Изобщо държи се като у дома. Раздразнението ви се засилва все повече‚ любовницата ви става все по-мила‚ все по-желана. Край - във въздуха замирисва на развод.


Буре с барут
Изглежда по-млада от реалната си възраст. Умерено слаба‚ прилично се облича. Внимателно слуша всичко‚ което казвате‚ благодари за подаръчетата‚ които й поднасяте. Прави добро впечатление с думите “На мен не ми трябва нищо от теб!” По всички видими признаци е напълно щастлива. След втората ви близост ви обявява за най-добрия мъж в живота си‚ а след седмица-две започва да повтаря‚ че най-накрая се е влюбила истински. В този момент всичко се променя. След страстните прегръдки започва да ридае‚ моли ви да останете‚ крие чорапите ви‚ симулира сърдечен пристъп‚ пукване на язва или апендицит. Пуска газта или електрическата печка‚ като обещава да се раздели с живота‚ ако затворите вратата след себе си. При това успява да ви остави синина от смукане на врата.

Няма какво да добавим към това. Тичайте вкъщи‚ лъжете‚ съчинявайте истории‚ кълнете се‚ че на пияна глава приятел ви е давел неизвестно къде‚ където в пълна тъмнина се е случило всичко, но един-единствен път‚ а не половин година подред‚ както твърди тази побъркана (дори не знам името й!) жена.


Потребителка
Омъжена‚ осигурена‚ напълно доволна от живота си млада дама. Има сексуални проблеми със своя верен и като преди любим съпруг. В леглото е напориста‚ енергична‚ не признава продължителните ласки‚ хвали размера на пениса ви. Като получи оргазъм‚ незабавно поглежда часовника. Интересува се от вашите успехи в работата и може дори да ви даде делови съвет. Не ви храни‚ не ви пои‚ не моли да я запознаете с приятелите си. Съветва ви цветята и подаръците да носите на жена си или на някого другиго‚ който се нуждае от тях повече. При среща веднага се уговаря за следващото виждане‚ като се оправдава с предварително планираното й време за цялата следваща седмица.

Ако ви харесва да спите с калкулатор‚ продължавайте да правите това. Вас ви използват‚ макар и тактично. Този вариант е добър‚ в случай че вашият интерес е предимно към професионалната й дейност. Дори след пълно прекратяване на отношенията‚ тя може да направи за вас нещо полезно.

Шик с отлитане
Ефектна‚ в разцвета на сексуалните си и други сили‚ съблазнителка. Обича екстравагантния подход към темата - гола‚ сяда на покритата със старинни прибори маса и ви кани с фразата: “Вечерята е сервирана!” Към половата близост встъпва без предупреждение‚ къса дрехите ви‚ крещи силно в ухото ви: “Искам те до смърт!” По време на акта скача като топка‚ обича да бъде отгоре‚ любувайки се на отражението си в огромното огледало на стената. Не иска да знае нищо за личния ви живот и не разбира значението на думи като “длъжен” и “време е”. Може да ви срещне във входа или на стълбището и да ви заповяда да я обладаете направо върху бетона или мръсния под като последна кучка. Явно си има още някого.



Да имате такава изгора е забавно‚ но страшничко. Съгласете се‚ че да умирате и възкръс
вате при всяка среща е твърде изтощително. Срокът на подобна връзка е два-три ме
сеца‚ ако продължи повече‚ може да се стигне до нервно-полов срив.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

КАКЪВ ТИП ЖЕНИ ПРЕДПОЧИТАТ ЕРГЕНИТЕ


“На вкус и цвят приятели няма”‚ както се казва. Това се потвърждава и от допитването до ергените какъв тип жени предпочитат, проведено от списание Playboy в 14 страни в Европа. Ето резултатите:

- Повечето мъже предпочитат миниатюрни‚ слабички жени.

- “Пищните” дами са по вкуса едва на 6 процента от запитаните.

- Броят на любителите на блондинки и тъмнокоси е равен.

- 10 на сто от мъжете се побъркват по червенокоски.

- Около 15 процента страшно си падат по тийнейджърки.

- Още 10 на сто харесват романтичните‚ срамежливи и страстни госпожици.

- 20 процента си падат по зрелите‚ уверени в себе си красавици.

При останалите запитани се наблюдава голямо разминаване на мненията по въпроса за женската привлекателност. Почти стопроцентово обаче е единодушието‚ че жената трябва да има “добър характер‚ а красотата е нещо второстепенно”.

http://www.blitz.bg

Страшни, но реални факти за брака

10 причини жените да изневеряват

Как изневеряват мъжете според зодията си? /ВИДЕО/

Каква сте-"кучка", или "добро момиче"?

Жените очакват петък с по-голямо нетърпение от мъжете

Ревниви любовници откраднаха пениса на мъж

Кои мъже изневеряват най-често

Какъв тип любовница сте?

Най-перфектните любовници са мъжете с по-окосмени тела

Как да свалиш жена според зодията й?

Любовница осъдена за “кражба” на мъж

Любов и секс. Любовна застраховка

Кога да правим секс – сутрин, по обяд, вечер, нощем?

Сладките "забранени" неща

 


Сходни връзки

Пази се от отровата на идеалната любовница | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди