изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:59 EEST
В какви цветове да се обличаш    
ЛюбопитноКакто знаеш, крайностите не са хубаво нещо. Не е добре нито да се носиш само в черно и сиво, нито да купуваш дрехи в модния за сезона цвят, без изобщо да се замисляш дали точно НА ТЕБ този цвят ти стои добре. На различните хора им отиват различни цветове. Основна роля тук има тенът ти. Затова нашето списание за мъже ще ти разкрие тайната на съчетаването на цвета на дрехата с цвета на кожата ти.


1. Ако си с тъмен тен
Ако си от мъжете с тъмна кожа, коса и очи, трябва да носиш дрехи с цвят, който контрастира с тена ти. Такъв контраст ти помага да избегнеш скучния и безцветен вид и да хванеш окото на момичето, което си харесал.

Цветовете, които най-много ти отиват:

Розово
Бяло
Каки (жълтеникаво-кафяв, милитъри цвят)
Бебешко синьо
Сиво

Как да носиш тези цветове:
БялоПрез лятото направо ще обереш точките, ако си целият в бяло. Контрастът между тъмната кожа и белите дрехи подлудява жените, а ако материята е лен, ти самият ще се чувстваш прохладно и леко! Друга добра комбинация е розова риза със сиви панталони, като в никакъв случай не пъхаш ризата в панталона (това важи за всички цветове и материи!) Обувките трябва да са бежови или в някой нюанс на кафявото. Материята – кожа или велур.

Цветове, които е добре да избягваш:

Черно
Тъмнокафяво
Тъмносиньо
Пролетно зелено
Пурпурночервено

Трябва да избягваш всякакви тъмни нюанси. Все пак не е лесно съвсем да се откажеш от черното и тъмносиньото, затова просто ги намали.


2. По-светъл тен
Тенът, който е по средата между тъмен и блед, не е задължително обвързан с определен цвят коса или очи. Ако си от мъжете със средно светъл тен (каквито са повечето мъже в България), това е много добре за теб, защото означава, че можеш да се обличаш в почти всички цветове и винаги да изглеждаш супер. Контрастът с кожата ти ще се получи и със светли, и с тъмни дрехи. За да си сто процента стилен, пробвай да сложиш риза с цвета на очите ти.

ТъмносиньоЦветовете, които най-много ти отиват:

Бежово
Виненочервено
Кралско синьо
Тъмносиньо
Черно
Розови райета

Как да носиш тези цветове:

Както вече казахме, на теб повечето цветове ти отиват, така че съчетаването им няма да е проблем. Придържай се към основното правило за не повече от два-три цвята и всичко ще е наред.

Цветове, които трябва да избягваш (има и такива):
Фъстъчен цвят
Мораво
Тъмнокафяво
Червено
Маслиненозелено

Всъщност единствените цветове, които трябва да избягваш, са тези, които твърде много се сливат с цвета на кожата ти. Например ако средно светлият ти тен клони повече към тъмното, отколкото към светлото, избягвай тъмните нюанси.

3. Много светъл тен

Бледите мъже обикновено са с червеникава или руса коса и светли очи. Ако попадаш в тази категория, за теб са по-убитите и пастелни цветове.

СивоЦветовете, които най-много ти отиват:

Светлосиньо
Кафяво
Бежово
Светлосиво
Наситено синьо

Как да носиш тези цветове:
Светлосин пуловер, бежов панталон и кафяви обувки и колан са чудесна примерна комбинация.

Цветове, които трябва да избягваш:

Червено
Розово
Оранжево
Жълто
Лилаво

Ключът е да избягваш прекалено ярки цветове, тъй като те ще контрастират с кожата ти, но по твърде рязък начин. Иначе казано, хората ще виждат дрехите ти, а не теб.

Изводът от всичко това.

Разбира се, трябва да имаш предвид, че цветът на кожата ти не е еднакъв през цялата година – през лятото той естествено потъмнява. И все пак – цветът на дрехите ти трябва да отива на тена ти. Това е простичкото правило и ако го спазваш, със сигурност ще си шест точки!
http://www.vratovrazka.bg


 


Сходни връзки

В какви цветове да се обличаш | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди