изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-28 @ 23:32 EEST
МВР потвърди новината на "ШОУ" за връзката между "Килърите" 3 и убийството на Георги Илиев    
Ред и сигурностМВР потвърди днес новината на вестник \"ШОУ\", че групата за мокри поръчки \"Килърите\" 3 има съпричастност към убийството на Георги Илиев. В интервю за БНР главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров заяви, че определено има данни в тази посока.

\"Нека не навлизаме в детайли. Когато има влязла в сила присъда, тогава можем категорично да твърдим кой е извършил определено убийство, кой е организатор, поръчител и т.н. В момента се връщаме назад по абсолютно всички случаи, за които имаме данни, нови свидетелски показания и т.н. Проверяваме ги активно и както виждате, не правим разлика между знакови убийства, поръчкови убийства или битови\", посочи той.

Задържано е още едно лице от групата за мокри поръчки от Перник, наречена \"Килърите\" 3. Изровени са тленните останки на едно лице. Днес трябва да са готови резултатите от ДНК експертизата. Очакваме това да е Теодор Неофитов. Очакваме и експертизата на оръжието, открито при обиските, каза още Лазаров. Според запознати арестуваният е Георги Георгиев - Гуго.

До момента арестуваните от групировката бяха 8, като четирима от тях са в ареста, двама са под домашен арест, а други двама са пуснати под гаранция.

Полицаи и прокурори продължават да издирват още двама от престъпната група - Калоян Томов-Рокера и Марио Арнаудов.

По повод сътрудничеството на осъдени престъпници с МВР в последните дни, Лазаров каза: \"Всеки, които е извършил престъпление, ще си понесе съответната наказателна отговорност. Аз сътрудничеството с органите на прокуратурата и на МВР го разглеждам като техен законов ангажимент\".

\"Към момента няма информация, че бандата на Валентин Янев - Бореца и Мартин Антов  свързана с убийствата на радиоводещия Боби Цанков и писателя Георги Стоев\", сподели Лазаров.

\"Реформата в МВР се случва отгоре надолу, структурирани са 3 нови отдела към ГД \"Национална полиция\". Няма уволнени хора, така че не може да става дума за чистка в МВР, заяви главният секретар.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

МВР потвърди новината на "ШОУ" за връзката между "Килърите" 3 и убийството на Георги Илиев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди