изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:02 EEST
Момче живее 24 години със сърце в стомаха    
Любопитно

Мъж живее цял живот със сърце, стърчащо от стомаха му, съобщава в. "Дейли мейл". 24-годишният Хуанг Ронгминг наскоро е претърпял хирургична намеса за коригиране на сърдечния му дефект, с цел то да се премести до гръдния му кош. Той е живял с това рядко заболяване в продължение на 24 години, докато един лекар не му казва, че състоянието му бързо се влошава и се нуждае от спешна операция.



Вроденият му родилен дефект е изключително рядък и се случва само на пет от милоион бебета. Повечето от тях умират след раждането.

Изследванията, които са му направили показвали, че състоянието на младия мъж бързо се влошава и се препоръчва незабавна операция на стойност 200 000 юана (около $33 000).

Първоначално мъжът не е могъл да си позволи операцията, но след като е отразен в медиите, това е станало възможно. "Това е сбъдната мечта. Вече мога да водя нормален живот като всички останали", казва той.

Заради състоянието му той трябвало да прекара по-голямата част от живота си на легло. Родителите му споделят, че са били много загрижени за него и не са му позволявали да играе с други деца, от страх да не умре.

Операцията на Хуанг Ронгминг е продължила повече от 10 часа и е напълно успешна. Коремът му сега е плосък и дефектът е оправен.http://www.24chasa.bg
 


Сходни връзки

Момче живее 24 години със сърце в стомаха | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди