изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-20 @ 04:17 EEST
Голата плът следва Н-циклите    
КоментариCякаш бе вчера, когато голите красавици се натискаха да четат новини по телевизията. Уви, днес те са облечени и щурмуват дребните служби в министерствата.Свекървите смятат, че това е срам и позор за държавната администрация. Аз пък виждам точно обратното - това е падението на частния сектор. Щом еротичните манекенки взеха да се принизяват до едната държавна службица, значи българският предприемач гледа с песимизъм на новия бюджет, плана \"Орешарски\" и не вижда никакво спасение в Реформаторския блок.

И най-ценната работна сила - красотата, е принудена да търси в държавния бункер убежище от системната криза на капитализма.
Еротиката, сексбизнесът винаги са били за частния сектор това, което е канарчето в мината. Докато борсата върви нагоре, те щастливо пеят и диплят пачките. Тръгне ли надолу, веднага посърват. Например през 20-те години на миналия век дамските поли са
се скъсили до сутиен с ръкави, но веднага след борсовия крах през 1929 г. са се спуснали по бедрата, та чак до обувките.

Така че новината не е в това, че едни служителки се събличали. Новината е в това, че са се облекли. И са постъпили на държавна работа. За бизнеса това са мишките, които напускат кораба. Както имаме икономически цикли на Кондратиев, Кузнец и други известни хора с буквата К, така имаме и цикли на дамската плът, които следват икономиката

Поради липсата на друг откривател съгласен съм тези цикли да се нарекат с името на скромния ваш репортер.

В САЩ, където капитализмът все още не агонизира в прегръдката на ДС, един еротичен модел не би и помислил за дребна държавна службица. Представяте ли си как една Памела Андерсън бие печати върху пликовете в пощата? (Спрете да блеете, днес никой не мокри марките с език.) Дори нашата Соня Васи, която след фотосите си в \"Плейбой\" не свърши нищо в този живот, продължава да си живее като принцеса. Или поне така изглежда от 10 000 километра разстояние. Ако греша, тя си е виновна - сама създава тази представа.

На върха на цикъла красотата спасява света, но на дъното учреждението спасява красотата. Днес то е това, което е Ноевият ковчег преди потопа. Предполагам, че самият Ной е качвал на борда по-расовите животни, защото е било важно да се запази най-добрият генетичен материал. Със сигурност би върнал някой куц и проскубан катър, за да качи расова кобилка.

За съжаление, Библията не дава достатъчно подробности как ги е подбирал Ной. Господ му казал от \"чистите\" животни да качва по 7 чифта, а от \"нечистите\" само по един. Реформаторите ще кажат, че е ставало дума за чисто досие. Но тъй като Старият завет е еврейска книга, предполагам, че \"чистите\" животни са тези, които стават за ядене.
Затова е богоугодно днес учрежденията да качват на борда с предимство 7:1 за служителките, които стават. Или може би когато Бог е казал \"чисти\", е имал предвид \"чисто голи\". Но независимо за какво стават, важното е да подобрят генния фонд на държавната администрация след неизбежния потоп, за който вещаят и профсъюзи, и протестиращи, и реформатори, та дори и Бойко Борисов в кратките си моменти на осенение. Само неолибералите още виждат светлината в тунела, която според врачките е фарът на насрещния влак. Едни от признаците на системната криза са пределната централизация на капитала и високата степен на неравенството. До вчера плътта бе достъпна за всеки, който може да си купи \"Плейбой\" или \"Максим\". Но влизайки в администрацията, тя става достъпна за малцина щастливи избраници. Това срива потреблението и задълбочава усещането за социална несправедливост. Слушах по радиото шефа на една браншова организация - според него всички печеливши европроекти са на жени до 35-годишна възраст.

Поредното доказателство, че докато са млади, дамите са много по-интелигентни и предприемчиви от мъжете. Тази истина лъсва със страшна сила, ако погледнем кой взема парите за комуникационните стратегии на министерствата. В 150 на сто от случаите са млади и красиви дами. След 35 годишна възраст те стават изключително некомуникативни, безперспективни и вече са годни само за депутатки от младата левица.

В повечето случаи красивите администраторки притежават и висок природен интелект. Но няма да давам конкретни примери, тъй като някои авторитети имат предубеждения за блондинките. Дори и да са прави, всяка блондинка може да се пребоядиса на брюнетка и така да си присади изкуствен интелект.

Това е дори задължителна процедура, ако имаме предвид, че почти целият Министерски съвет в момента се е пребоядисал от син на червен. След като има изкуствен интегритет, защо да няма изкуствен интелект?

Циклите на Найденов, или Н– циклите, ако мога така да ги нарека с присъщата си скромност, би трябвало да траят около 14-15 г. Така те попадат точно между инвестиционните цикли на Кузнец и библейската притча за седемте тлъсти и седемте мършави крави. Ако сега сме в средата на седемте мършави години, то плътта на администраторките ще започне отново да ни се разкрива някъде през 2017 г., а през 2021 г. те ще хукнат обратно към частния сектор както ги е майка родила. Но ако подобно на Иван Костов обясняваме кризата с циклите на Кондратиев, то уви – чиновничките ще започнат да се разголват пак някъде между 2035 и 2044 г., когато те вече ще бъдат прекалено срамежливи, за да дадат тласък на икономиката.
http://www.24chasa.bg

ГОЛО БЕЗРАБОТНО НЯМА: Еротичен модел на “Плейбой” стана данъчен инспектор (СНИМКИ 18+)

Трима олигарси и управляващ политик надничат зад порнокакичката в НЕК!

Моделка лъсна и в Земеделието, но не чисто гола

НЕК след скандала с еротичния модел: За технически секретар не е нужно висше образование

ЦИНИЗЪМ БЕЗ ГРАНИЦИ: Еротичен модел назначен в НЕК за технически сътрудник /18+/

ИЗКУСТВЕНИ ГОЛИ ЦИЦИ И ВЛАЖНИ БЕДРА, ГАРНИРАНИ С ТЪПОТИЯ,ФОРМИРАТ ЕЛИТА НА БЪЛГАРИЯ




 


Сходни връзки

Голата плът следва Н-циклите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди