изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2023-06-04 @ 23:48 EEST
Кажи ми какъв почерк имаш, за да ти кажа какъв си!    
Любопитно Почеркът е като лицето, което не можем да скрием и формите, чертите са източник на ценна информация, стига да можем да я разчетем.

Едро изписаните букви, издават чувствителна натура, която жадува за внимание и обич. Освен това трудно прикрива преживяванията, а дори и да опита, едва ли й се
получава за дълго. Често е налице и някакъв комплекс.
Дребните букви са характерни за личности стремящи се да „владеят положението". Те не казват веднага това, което мислят, а търсят подходящия момент. Това са „стратези", които постоянно „калкулират" ползите или евентуалните вреди от своите действия. Прагматици със силен и волеви характер. Умеят да постигат целите си с хитрост, търпение и амбиция.

СВЕТЛО, ЕВТИНО, МОДЕРНО

Букви със средна големина- моралните въпроси и лутания са до голяма степен изчистени. Добро самочувствие и самооценка, праволинейност в действия и мисли. Материалното и духовното, като мотиви и база на реализация са изравнени.
Букви, които започват като по-големи и завършват, като по-малки, в края на дума или изречение, говорят за егоизъм и прикритост...
Заоблените букви- типични са за спокойните, благите и добродушните. Те „плавно" достигат до определени изводи и ги отстояват упорито след това.
Ако буквите са и „затворени, завършени" – личността премисля дълго решенията си, умее да се владее и да пази тайна.
Ако пък са „отворени" и заоблени, това говори за наивност, откровение, което не следи за последиците от казаното.
Заоблените букви означават и че изписващите ги, са толерантни и се стремят към хармония, но не правят компромиси, които могат да нарушат „душевния им мир".
Заострени букви- издава много чувствителни натури, избухливи, неуравновесени, неспокойни кавгаджии, холерици. Говорят доста, вярват на себе си, трудно се спори с тях, а и е хубаво да се избягват скандалите, защото могат да завършат и с допълнителни „физически доводи". Но обикновено са и амбициозни, интересни, еклектични, смели и находчиви. Притежават „остър" ум и ораторски способности.
Украсените букви със завъртулки, претенциозно и старателно „нарисувани" са признак за неискреност, комплекси и прикритост. Тези хора се стремят да се представят за повече, отколкото са в действителност. „Напудрят" житейските обстоятелства, преувеличават, така както им е удобно. Стремят се да са „център на вниманието", обичат лукса и комплиментите. Не прощават, ако някой засегне достойнството им и са отмъстителни. Но пък притежават творческа мисъл и някакъв талант.
Неравните букви – една голяма, друга малка и т.н.- човек с такъв почерк е неуравновесен и противоречив. Често е нервен и недоволен, предимно от другите или съдбата си. Това са сложни личности, които се лутат дълго в житейския път преди да намерят щастие...Притежават „собствен морален кодекс", написан и удобен за тях самите.
Наклонени букви на ляво- семейните традиции и духът на обществото, в което живеят ги вдъхновява с идеи и творческа енергия. Намират щастие предимно в сътрудничеството, дома и прозаичното ежедневие. Освен това лесно се водят от приетото „правило на поведение", податливи са на внушения, понякога и интриги, така че да останат в „групата".
Наклонени букви на дясно- характерни са за индивидуалисти, творци и недоволни, „протестиращи", вечно търсещи характери. Понякога са признак за бурно детство...
Отвесно нагоре изписани букви- говори за здрав разум, който не позволява емоциите да преобладават. Разсъдливост, оригинални съждения, практичност и воля.
Букви изписани на ляво, на дясно и нагоре – не изградена и не постоянна личност. Слаба воля, липса на верен ориентир и приоритети в живота, които да ги мотивират и направят щастливи. Но са природно интелигентни, хитри и постигат желанията си с оригинален подход.
Свързано изписаните букви – човек се води по някаква собствена логика, субективен е и му е трудно да приеме истина различна от неговата собствена. Такива хора се учат по трудния път на опита.
Разделно изписаните букви са характерни за онези, които държат всичко да им е ясно, не се подвеждат лесно и обикновено са доста разсъдливи. Умеят да виждат „обстоятелствата" в детайли и рядко повтарят една и съща грешка...
Ако букви, като д, з, р...са „късо" изписани и недовършени, означава, че личността е пестелива, дори егоцентрична. Съответно, при условие, че са удължени тези букви, притежателят им е импулсивен, склонен да рискува, също и амбициозен.
Оригиналният почерк, като цяло е типичен за отличаващи се натури „над тълпата", нетрадиционен характер, бурна Съдба.
Тривиалният" почерк, означава обикновен живот, човекът не си поставя кой знае какви цели или се стреми към спокоен живот. Колкото по-не запомнящ е почеркът, толкова по-незабележима е личността.
Има графолози, които толкова са усъвършенствани в тълкуванието на почерка, че само по една изписана буква получават огромна информация, за човека и неговия характер.
Твърди се, че ако повлияем или променим почерка си, това ще се отрази и на личността ни, начина ни на живот. Може и да не вярваме, но пък да опитаме...
http://астром-хороскопи.eu
Овенът убива най-много
Имате връзка с колега - как да не ви хванат
Цветът на очите говори много
Любимият ни цвят издава част от характера ни
Покажи ми бельото си, да ти кажа каква си!
 


Сходни връзки

Кажи ми какъв почерк имаш, за да ти кажа какъв си! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2023 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди