изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:57 EEST
Очаквам разрушителни скандали в БСП    
Коментари \"Не подкрепям студентските протести. Аз разбирам главния смисъл на това, което става. Практически и параметърът на въздействие и на влияние на т.нар. \"протести\" е до където са стигнали парите на Сорос\". Това са просто добре инвестирани пари, което по никакъв начин не намалява моралното достойнство на протестиращите, тъй като на тях им е трудно да осъзнаят разликата между смяна на системата, която всички искат, и смяна на правителството\". Това заяви днес по БНР преподавателят по геополитика в Европейския колеж в Пловдив Валентин Вацев.


\"С вувузели пред парламента и с блъскане по банките в университети власт не се сменя. Студентите и подкрепящите ги преподаватели би трябвало да се запитат смяна на системата ли искат и тогава ще имат огромна подкрепа и няма да са малцинство или искат смяна на правителството, което е друго\".

\"Истината е, че главната причина за всичко е не толкова природата на това правителство, а една негова задача. То по нищо не се различава от предишното освен по един ключов параметър. При предишното правителство беше невъзможен \"Южен поток\" и никакво руско-българско енергийно сътрудничество, при това правителство има една централна, макар и неявна политическа задача – да утвърди руско-българските енергийни проекти. При това правителство ще се развива \"Южен поток\". И газ и зависимост ще тече по тази тръба, но ние няма да бъдем по-зависими от Русия, отколкото целия ЕС. Нашето ниво на зависимост при Русия ще бъде средно, европейско. Няма да сме по-зависими от Германия...\", посочи той.

\"Това правителство не е нито ляво, нито дясно. То е икономически комитет за утвърждаване на определени икономически проекти. То няма как да е ляво, тъй като руският контрагент е дълбоко десен. Ако някой не е забелязал Путин е един от най-десните политици, които познавам. Той е по-десен и от Меркел, и от Обама, но това не пречи на българските русофоби да го ненавиждат както се ненавижда болшевик... След \"Южен поток\" ще започне строежът и на АЕЦ \"Белене\". За да не стане това, всеки от стълбовете на това правителство ще бъде атакуван и взривяван с някаква мина в основите. Ще се намери слабо място на Бисеров, а това не е трудно, ще се намерят видими и невидими кусури на Станишев – тук също няма голям проблем, т.е. така се сваля правителство. Това е стара технология\", каза Вацев.

По отношение на оставката на Христо Бисеров и вътрешнополитическия живот на страната, Вацев каза: \"ДПС е един от стълбовете на тази власт и опитът да се спре руско-българско енергийно сътрудничество включват демонтаж и деструктуриране на всички основи на това правителство. Бисеров е един от тези стълбове. Той трябваше да бъде махнат. Аз очаквам разни слаби места, лошо завързани структури във властта да бъдат демонтирани буквално до две седмици. Очаквам серия от разрушителни скандали в основите на БСП. В момента там тлее много интересен гноен властови абсцес около Станишев и старите отношения между Станишев и Първанов сега ще бъдат активирани по нов начин.  http://pressadaily.bg

 


Сходни връзки

Очаквам разрушителни скандали в БСП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.95 секунди