изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-28 @ 14:58 EEST
Ето начините за спиране на грип от проф.Мермерски    
Здраве

Тази сутрин българският народен лечител проф.Мермарски показа нагледно как се спира грип. Той изрично подчерта, че АНТИБИОТИЦИТЕ не действат на вируса на грипа. И препоръча простички, но изключително ЕФИКАСНИ И ЕВТИНИ СРЕДСТВА за спиране на грип. Проф.Мермерски подчерта, че грипът удря:



-сърдечно-съдовата систева

-дихателната система

-бъбреците и черния дроб.

Ето средството за спиране на хремасамо за една минута хремата спира - каза проф. Мермерски. Усетите ли, че носът ви протича, вземете клечка са уши и я потопете в 30 процентен разтвор на прополисова тинктура. Обтрийте носа отвътре. Това убива всякакви вируси и хремата се пресича. Същото се прави и при малки деца, но с тампонче, напоено в тинкурата. Слага се в нослето на детето.

В устата на човека е пълно с болествотворни микроби – над 100 виреят там. За това професорът подчерта, че трябва да се мажат венците също с прополисова тинктура, за да не навлизат в гърлото.

Медът трябва да се ползва ежедневно за профилактика – не само при грип. Една лъжичка на ден е достатъчна, сподели той.

От природните средства да се наблегне на чесъна – само 1 скилидка чесън убива всякакъв вирус, каза проф. Мермерски. И помага при грип.

Той даде и уникалната рецепта за грип отново. Смесват се в буркан 300 грама настърган джинджифил, 400 грама домашен мед и един настърган лимон. Обърква се и се взема всеки ден по 2-3 лъжички.

Проф.Мермерски подчерта, че е хубаво да се пие сок от моркови, както и да се похапва грейпфрут. Те съдържат много витамини и микро- и макро- елементи. Важно е и организмът при грип да си доставя витамин Е – 100 грама на ден сурови слънчогледови семки правят чудо.

Ето това сподели днес проф. Мермерски, за да не се разболеете от грип.

http://zdrave.ws

 


Сходни връзки

Ето начините за спиране на грип от проф.Мермерски | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди