изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 07:13 EET
Каква сте в леглото според кулинарните ви предпочитания    
Любопитно Ако смятате, че можете да определите размера на мъжкото достойнство по дължината на пръстите на ръцете, то не бъдете така самодоволни с изследователските си умения, защото и вас могат да ви подложат на подробен анализ и то докато съвсем невинно си похапвате. Какви са вашите секс фантазии показват онези кулинарни страсти, които най-малко подозирате.

О, тигре, тигре, имаш ли пари...
О, тигре, тигре, имаш ли пари...

Ако смятате, че можете да определите размера на мъжкото достойнство по дължината на пръстите на ръцете, то не бъдете така самодоволни с изследователските си умения, защото и вас могат да ви подложат на подробен анализ и то докато съвсем невинно си похапвате. Какви са вашите секс фантазии показват онези кулинарни страсти, които най-малко подозирате.

ТИГРИЦА

Aко обичате пернишките алкохолни удоволствия - ракия с боза (Бейлис) или ракия с магданоз (Мохито), или пък си падате по сърмите с цаца, популярни като "Пернишко суши", то вие вероятно сте пламенна тигрица от гаражната еротика, на която никой ерген с Голф "не мое се зАпре". Разбира се, не ви пречи да сте тигрица и без тези кулинарни страсти. Ако си падате по прилепнали блузки в животински краски, не ви трябва ракия за отскок, преди да се хвърлите в спалнята. Вие сте родена порно звезда!

Забравих си личната карта, ама съм на 18!
Забравих си личната карта, ама съм на 18!

ВНИМАНИЕ! НЕПЪЛНОЛЕТНА!

Ако си падате по близалки, а желираните мечета са най-голямата ви слабост, и все още смятате, че Коцето е написал популярния си хит специално за вас ("Ти си само 8-ми клас"), значи със сигурност нямате законно право да прочетете каква сте всъщност в леглото. Препоръчваме ви следната рецепта: Яжте захарни петлета, докато ви е време, защото после или няма да са от захар, или ще ви се лепят по задните части под формата на целулит. И не се изкушавайте от предлаганите близалки от момчетата в училище - цял живот все тях ще ви сервират, не се лакомете от рано!

СЕКСИ ДОМАКИНЯ

Ако сте почитателка на пикантната кухня и във всяко ястие слагате по някое и друго смъртоносно чушле, тогава блазе му на човека до вас! Вие сте не само люта в секса, но и си падате по палавото готвене, в което вие сте само по престилка!

Лютото гори!
Лютото гори!

КРЪГЛА МРЪСНИЦА

Аз съм твойто секси мамче!
Аз съм твойто секси мамче!

Ако среднощното преравяне на хладилника ви причинява простудни болести, а шоколадовите блокчета са в основата на нощните ви изживявания, това съвсем не значи, че любовният ви живот се развива предимно на интелектуално (само мисловно) равнище. Вие сте пищна мадама, която често и с гордост нарича "няколкото" излишни килограма - "негърско дупе". Знаем, че гардеробът ви крие изрязани дантелки и дори и с размер XXL, пак хващате окото с тях! Освен това по-пълните жени са по-страстни в секса, защото всеки път го правят като за последно (от страх, че може наистина така да се окаже).

МОНАХИНЯ, АМА ДРУГ ПЪТ!

Моят Бог е барман!
Моят Бог е барман!

Вас не може да ви спечели човек с кулинарна глезотийка, обаче с едно малко или още по-добре - с няколко големи, нещата стават съвсем други. Вашата мъничка слабост е алкохолът, която вие често оправдавате с поговорката, че и прекаленият светец не е Богу драг. Да де, ама това вас монахиня не ви прави! Даже напротив - влечението към чашката крие нуждата да се освободите от задръжките и да си покажете краката! ...тоест рогата (обърках се!) С всяка капка алкохол вие ставате все по-жадна, но не за още едно голямо с две бучки лед, а за някой секси барман, когото да забършете за една нощ, а на сутринта като непорочна монахиня да се правите, че нищо не се е случило.

ОПАСНА СЕКРЕТАРКА

Ако най-голямата ви кулинарна слабост са шоколадовите бонбони и чакате с трепет рождените дни и на най-далечните си познати с идеята да ометете кутията, то няма съмнение, че скритите ви помисли са много мръснишки. Сега кажете й че си падате по червено червило и секси очила с черна пластмасова рамка и съвсем ще потвърдите тезата, че скритият ви копнеж е да се превъплътите в палава секретарка, която поднасяйки кафето на шефовете, им носи и шоколадови изкушения. О, и вие влизате в тези изкушения, няма съмнение! Вашият еротичен профил се характеризира с афинитет към прилепналите поли до коленете и високите токчета, които озвучават коридорите на работното ви място и разсейват колегите. Всички знаем, че сте отдадена не само на работата си, но и на приключенията в извън работно време. Ех, вашият шеф е уцелил право в десятката, когато ви е наел...

Работохолизмът е вроден еротичен талант
Работохолизмът е вроден еротичен талант

ПАЛАВА БУЛКА

Изяж ме!
Изяж ме!

Ако от всичко на света най-много обичате тортички и те са голямата ви слабост, от която и най-обещаващата диета не може да ви откаже, то измислените ви теории за това колко сте тиха, скромна и невинна, изобщо няма да минат. Колкото и да повтаряте, че чакате принца на белия кон и ще се запазите за него, ние много добре знаем, че това въобще не е така. На сватбата ви не планирате с каква изящна рокля да се появите, защото истинските ви планове са да изкочите от сватбената торта и да бъдете по оскъдното облекло от... сметана! Да, това са скритите ви помисли и ако не ги осъществите на най-специалния ден в живота си от страх да не стреснете родата, то със сигурност първата ви брачна нощ няма да мине без сметана и десерт. Вие сте еротичната фея на сладките изкушения и мотото в живота ви гласи "Изяж ме!"

СЛАДОЛЕДЕНА КРАЛИЦА

Вие си падате по десертите на клечка? Има ли смисъл да уточняваме каква сте в леглото?! Само докато се наслаждавате на своя сладолед, разхождайки се на улицата, и вече сте предизвикала пет катастрофи. Ех, и дори не ви пука - продължавате да си пресичате небрежно на пешеходната пътека, докато шофьорите събират от асфалта кой части на автомобил, кой слюнка. Вие сте сладоледената кралица, чието внимание може да се спечели само с любимия десерт. Хубавото е, че не изисквате десертът на клечка непременно да е от сладолед...

Целият ще те оближа!
Целият ще те оближа!

БОМБАСТИЧНА

Гледай ме в очите, в горните очи!
Гледай ме в очите, в горните очи!

Вие сте най-лесният случай за разгадаване. Дори не е необходимо да ви заведат на вечеря, за да е ясно какво обичате в кухнята и в леглото. От километри се забелязва, че любимото ви кулинарно удоволствие отдавна е бозата. Сладката напитка до такава степен е завладяла вкусовите ви предпочитания, че в буквалния смисъл ви е влезнала под кожата. И то на две точно определени места... Трудно е да концентрирате мъжкото внимание в горния си чифт очи и с наслада се любувате на ежедневния ефект "Уау!". В леглото сте по-гореща и от Памела Андерсън и сте съвсем натурална! Който ви вземе за жена, да му мисли как ще ви опази!

ВЕГЕТАРИАНКА НА МАСАТА, ХИЩНИЦА В ЛЕГЛОТО

И вегетарианките обичат салам
И вегетарианките обичат салам

Вие сте вегетарианка и категорично отказвате да ядете месо. И ние почти ви вярваме, че не го ядете. И използвам думата "почти", защото знаем каква сте хищница в леглото. По цял ден глад и лишения в името на здравословното хранене, а след вечеря в спалнята "Хайде, скъпи, че съм гладна!". Ааа, бива ли така?! После не бил месо онзи любимият ви "био салам". Ненаситница такава!

http://www.1001recepti.com

Къде се крие сексапилът според зодията

Разгадай мъжа по лицето му

Любимата напитка показва лъв ли си в леглото

Лицето показва отношението ни към секса

Какъв тип любовница сте?

Каква сте в любовната игра според зодията

Жените в червено подлудяват мъжете

Кльощави или пухкави жени жадуват мъжете


 


Сходни връзки

Каква сте в леглото според кулинарните ви предпочитания | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди