изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:04 EEST
ДНЕС ВЪРХОВНИЯТ КАСАЦИОНЕН СЪД В ЛОНДОН ГЛЕДА ДЕЛОТО ЗА МЕГАН    
Ред и сигурностЗа днес във Върховен касационен съд в Лондон е насрочено делото по иска на Мария Попова от Тервел за разрешение за подаване на дело пред съда по случая с двегодишната й внучка Меган, която властите във Великобритания искат да дадат за осиновяване на 13 март.

Адвокатите на Мария Попова се позовават на процесуални нарушения от страна на общината , направени на предходното дело, което се води в продължение на 2 години. Затова с новия иск се настоява за анулиране на нерегламентирания социален доклад на английската социална работничка, направен за дядото и бабата на Меган. Твърди се, че той  е извършен незаконосъобразно и нелегално, без да са информирани властите в България. Семейство Попови от Тервел искат настойнически права над внучето им Меган .
За деня, когато е насрочено осиновяването, 13 март, от 11 часа се организира национален протест-подкрепа пред Президентството на Република България под наслов „ДА СИ ВЪРНЕМ МЕГАН !!!.“ Той е организиран он Фейсбук-групата ''Да Върнем Меган на семейството ѝ '', със съдействието на сдружение "Граждански контрол", с подкрепата на ''ЕВРОМАЙКИ''-женската организация на "България без цензура" и съпричастност от Женската организация на ВМРО.



Предвижда се, протести в защита на Меган и на децата на България да се проведат и в 20 града. Организаторите призовават всяка майка, всяко семейство да излезе и да защити Децата на България! „Да изразим Силата и Любовта на българското семейство! Меган е дете на България!Меган е твоето дете!Да си върнем Меган у дома! Заедно,обединени и единни за Децата на България!“, заявяват организаторите. Организаторите очакват потвърждение за организиране на протест и в Добрич.
НДТ


 


Сходни връзки

ДНЕС ВЪРХОВНИЯТ КАСАЦИОНЕН СЪД В ЛОНДОН ГЛЕДА ДЕЛОТО ЗА МЕГАН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди