изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-05 @ 02:49 EEST
Фолкпевицата Адриана, изрева: Пластичният хирург д-р Емил Георгиев ми съсипа здравето и психиката – обезобрази ме, ще го съдя!    
Интервюта В депресия съм, ще звъня в Рим на един доктор да ми оправи устните, но първо ще направя изследвания да видя какво ми е сложил Георгиев, тъй като той отказва да ми каже

Фолкпевицата Адриана, станала по-известна като Мис Пиги заради нелепите си пластични операции, има сериозен проблем с прекалено големите си устни, които е наблъскала преди време със силикон, а сега иска да го маха. Тя обвинява д-р Емил Георгиев за обезобразяването си, тъй като тя искала хиалуронова киселина, а той й наблъскал силикон. Адриана е разочарована от известния пластичен хирург и изригна пред репортер на „ШОУ”:


- Адриана, ти стана известна с големите си силиконови устни, но разбрах, че искаш да си ги махаш...?
- Слагането на силикон в устните беше грешка, за която ще съжалявам цял живот! Докторите ми обясниха, че операцията по отстраняването на силикона е малко деликатна. Това е все едно да полееш саксия с вода и след това да искаш да извадиш водата. Септември най-късно ще се подложа на операция. Иначе съм си била три инжекции, за да се стопи силиконът, но нямаше ефект. На камера изглеждат още по-големи, на живо са си ми добре.

- Колко пластични операции имаш? Какви са те и колко пари си похарчила за операции?
- Имам направени гърди, устни и липосукция. Това прави някъде към 7000 евро за всичко.

- Устните ти ги е направил д-р Емил Георгиев, но разбрах, че не си доволна от него и смяташ да го съдиш?
- Да, отидох при него, защото исках да имам по-големи устни. Мислех че ми е сложил хиалурон… Всъщност

той не иска да ми каже какво е

Наскоро му звънях отново, защото ми се беше подула пак горната устна. Миналата година ходих, за да ми махне едно топче, което ми се беше получило на горната устна, и си бих 2-3 инжекции за смаляване. Похарчих хиляда и няколко лева, бях и под пълна упойка, която скъсява живота. Казах му, че, ако е било хиалурон, да се е стопил отдавна. Плащах по 600 лв., когато си слагах - това е цената на хиалурона. Когато ме видя, една козметичка миналото лято с конци на устата, ми каза, че той много устни е съсипал и не е никакъв пластичен хирург. И в действителност - горната ми устна е изкривена. Най-много ме е яд, че постоянно се подлагам на някакви процедури за смаляване на устните, а нищо не се получава. Съсипа ми здравето и психиката! В момента съм в депресия и сега ще звъня в Рим на един доктор да ми оправи устните, но първо ще направя изследвания да видя какво ми е сложил д-р Георгиев, тъй като той отказва да ми каже. В интернет четох, че силиконът в устните е забранен от много време!

- Обижда ли те фактът, че те сравняват с Мис Пиги, дори ти излезе такъв прякор?
- Ами да ти кажа честно – понякога да, понякога не. Дано стана известна и харесвана от децата поне колкото сладката Пиги (смее се)!

- Ти от доста време живееш в Италия, говори се, че там заработваш като проститутка...?
- Да, живея в Италия от 11 години, с моя приятел живеем под един покрив, той е от албански произход. Там са и родителите ми, сестрите ми, които са много консервативни. Както забелязвате, аз в клиповете си не съм разголена. И не правя такива неща, защото не съм умряла чак от глад, живея нормален живот, приятелят ми ми дава всичко, от което имам нужда…

Познавам колежки, които го правят, но аз не съм една от тях

Достойнството за мен няма цена.

- В Италия си се запознала с Берлускони, даже се пусна слух, че ще влизаш в политиката под крилото на италианския магнат...?
- Да, запознахме се, чрез мои познати. Наистина ми е предлагал, не знам доколко е бил сериозен обаче и какво е целял… Аз не го приех насериозно и така си остана всичко, защото си имам приятел и нямам време за такива неща. Не вярвам на хората, които говорят, а не виждам факти.

- Да не намекваш, че Силвио Берлускони е искал да се възползва от теб и затова ти предлага това място? Ако не си – би ли преспала с него?
- Не съм преспала с него, защото харесвам по-младички мъже (смее се). А и когато се запознахме, бяхме много хора, не сме стигали чак до толкова интимни неща.

- Кой известен българин според теб е най-горещ в леглото? Има ли сред гаджетата ти някоя популярна личност?
- Слави Трифонов, защото е от Плевен, като мен. Освен това е ерген (смее се). Не съм имала гадже чак толкова известен… предпочитам да си остане за мен!

- Кога и с кого прави най-вълнуващия си секс?

- Най-хубавият ми секс стана с един композитор

Записахме много сексуална песен, която носи името „Лошо ти се пише“, не се сдържахме и двамата... и така (смее се). Майтап е това, разбира се, най-хубавият ми секс е бил с един непознат в едно джакузи в СПА. Почна да ми пипа краката, аз му казах „спри“ и... оттам се почнахме. Оттогава нито сме се виждали, нито нищо…

- За никого не е тайна, че за да станеш фолкпевица, първо минаваш през нечие легло - ти мина ли този път? Чувала ли си подобни неща за колежки?
- Не, в днешно време пари трябват, това с леглото е вече някакъв мит или отживелица. Но има някои, които го правят за пари, да.

- Коя е най-голямата грешка, която си правила в живота си?
- Да си разваля хубавите устни. Ако се върна назад, нищо не бих си пипнала и коригирала.

Едно интервю на Красимир КРАСИМИРОВ

http://www.blitz.bg

И Мис Пиги напусна продуцента си /ВИДЕО/

Жесток проститутски скандал тресе фолка!

Моделът Адриана с гол дебют на корицата на MAXIM

 


Сходни връзки

Фолкпевицата Адриана, изрева: Пластичният хирург д-р Емил Георгиев ми съсипа здравето и психиката – обезобрази ме, ще го съдя! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди