изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:40 EEST
Актрисата Тори Спелинг под карантина със съмнения за ебола    
По света

По последни данни тя е била подложена на кръвни тестове и е под постоянно наблюдение, но все още няма официално становище нито от болничното заведение, нито от самата Тори



Актрисата Тори Спелинг е била поставена под карантина в болница заради съмнения за ебола, съобщават Ти Ем Зи (TMZ.com) и "Ю Ес Мегъзин".

Тя е била приета в болницата "Керадс Синай" на 18 октомври с висока температура, затруднено дишане, възпалени синуси и чувство на отпадналост.

След първоначални предположения от страна на медиците, че става дума за пневмония, Спелинг все пак била настанена в друго отделение, далеч от пациентите, сякаш е заразена с ебола.

По последни данни тя е била подложена на кръвни тестове и е под постоянно наблюдение, но все още няма официално становище нито от болничното заведение, нито от самата Тори.

Eдинственото, което звездата написа в "Туитър" днес сутринта е, че съжалява, че няма да може да се появи в ефир в шоуто си, но от болницата не я пускали.
http://www.vesti.bg


 


Сходни връзки

Актрисата Тори Спелинг под карантина със съмнения за ебола | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди