изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-04 @ 21:29 EEST
Кървав екшън в Разград: Канибал прегриза гърлото на болен!    
НовиниНа 6 срещу 7 ноември 2014 г., около 03,30 – 04,00 ч. сутринта, в Психиатричното отделение към МБАЛ – Разград, настаненият за лечение Туран Сюлейман, на 45 г., е убил по особено мъчителен начин намиращия се в същото помещение лежащо болен, съобщиха от прокуратурата, която образува досъдебно производство.

Убийството е извършено чрез прегризване гърлото на жертвата и изтръгване на гръкляна, след което е изял лицевите му части. След деянието Сюлейман е напуснал болничното заведение и се е отправил с такси към дома си, където е задържан от органите на МВР.

До момента са извършени оглед на местопроизшествието, освидетелстване на извършителя, разпитани са 7 свидетели. Назначена е съдебно-психиатрична експертиза.

След изготвяне на заключението на вещите лица, което се очаква до края на деня, ще се прецени дали Сюлейман е наказателноотговорно лице. Ако се установи, че е необходимо да се проведе допълнително изследване, ОП - Разград ще поиска от ОС - Разград неговото настаняване за изследване в психиатрично заведение към затвора в Ловеч.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Кървав екшън в Разград: Канибал прегриза гърлото на болен! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди