изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:06 EEST
ЕВРОПОЛИТИЦИ ЗА ПРИМЕР: Разследват кмет - мастурбирал редовно в бензиностанция    
Европейски съюз Високопоставен белгийски политик е разследван за непристойно поведение на обществено място, съобщават местните медии. Кметът на провинциалния град Самбървил (на 50 километра южно от Брюксел) Жан-Шарл Люперто е проверяван по четири жалби за ексхибиционизъм.

Той е висша политическа фигура, тъй като е председател на групата на Социалистическата партия в парламента на федерацията Валония-Брюксел. Социалистите не са част от федералното правителство за първи път от повече от две десетилетия след съставянето на новия Министерски съвет с председател Шарл Мишел.

Според разпространени от медиите данни 40-годишният Люперто неколкократно е мастурбирал в общите части на мъжката тоалетна на провинциална бензиностанция в присъствието на други хора, включително на непълнолетни младежи. В дома му, както и в канцеларията му в кметството са били извършени обиски.

При обиските са били иззети дрехи и компютри, за да се сравни дали на записите от бензиностанцията се вижда мъж с облекло от гардероба на политика. Местни политици припомнят, че в същата община вече е имало случаи на отстраняването на техни колеги при разследвания за корупция и за бягство от местопроизшествието след предизвикана катастрофа с пострадал.

Едновременно с разследването срещу него се води и проверка срещу неизвестен извършител за изтичане на следствена тайна, с което е нарушена презумпцията за невинност на политика.

Засега следствието не е поискало имунитета на Люперто и срещу него няма повдигнати обвинения. Известно е, че сигналът, поставил начало на разследването, е бил подаден от служител на бензиностанцията.

Не му е първа издънка

Жан-Шарл Люперто и друг път е имал проблеми с правосъдието. През 2007 г. е бил заподозрян в това, че си е направил лоша шега по телефона с кмета на градчето Жемеп сюр Самбър, а именно, че къщата му ще бъде подпалена. Тогава на немирния Люперто официално е повдигнато обвинение и му е отнет парламентарният имунитет. Делото срещу него обаче е прекратено поради недостиг на доказателства.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

ЕВРОПОЛИТИЦИ ЗА ПРИМЕР: Разследват кмет - мастурбирал редовно в бензиностанция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди