изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:34 EEST
ПИТАТ ЗА НАМАЛЕНАТА ЦЕНА НА ТРОЛЕЙБУСНАТА МРЕЖА    
Политика

Какво е наложило намалението на цената на търга за демонтажа на контактната тролейбусна мрежа отправи като питане към кмета Детелина Николова общинският съветник от Атака Атанас на сесията във вторник.



Той се интересува каква е причината началната тръжна цена да бъде намалена от 1 200 000 лв., без ДДС, на 960 001 лв., без ДДС, както и дали са водени преговори относно механизма за начисляване на ДДС. Освен това, Атанасов постави въпроса защо контактната мрежа е била предадена преди окончателното плащане.

Той изнесе и данни за това, че фирмата, извършила оценката на мрежата - „ЕЛ" ЕООД Русе е с управител Стефан Спасов Стефанов, а договорът със спечелилата търга „БАЛМЕТ" ООД Русе също е подписан от пълномощника Стефан Спасов Стефанов.

Според общинския съветник Милко Пенчев, в случая има конфликт на интереси.

Предстои кметът Детелина Николова да даде отговор на питането на следващото заседание на Общинския съвет. Вчера тя обясни, че цената е намалена, след като на първия търг не се е явил купувач.  НДТ

 


Сходни връзки

ПИТАТ ЗА НАМАЛЕНАТА ЦЕНА НА ТРОЛЕЙБУСНАТА МРЕЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.20 секунди