изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-06 @ 14:48 EEST
Самоуби се комисар, разследващ нападението над „Шарли ебдо”    
По света Комисар, разследващ терора в Париж, е намерен мъртъв, съобщава lifenews.ru, като се позовава на френски медии. Полицаят Елрик Фреду е открит в кабинета си. Той взима решение да се самоубие само няколко часа, след като приключва заложническата драма, а братята Куаши са убити.


Фреду трябвало да разговаря със семействата на загиналите журналисти. Комисарят така и не успява да довърши доклада си за нападението на братята терористи над редакцията на „Шарли ебдо”. Предполага се, че не е издържал на напрежението и чувството за вина.

45-годишният комисар започва кариерата си през 1997 г. като офицер в регионалния отдел на полицията. За няколко години успява да израсте в кариерата. Баща му също е полицай, а майка му била медицинска сестра. Елрик бил женен, но нямал деца. От полицията в Париж не казват какви точно са мотивите колегата им да вземе решение да сложи край на живота си.
Колегите му казват, че през последните месеци бил подтиснат. През ноември 2013 г. той намира трупа на колегата си, който също се самоубива. Двамата били близки и на една и съща възраст.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Самоуби се комисар, разследващ нападението над „Шарли ебдо” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди