изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:01 EEST
Бившият шеф на ДАНС се върнал доброволно у нас със същия "Опел Астра", но каран от брат му    
НовиниИзчезналият преди повече от месец и обявен за международно издирване от Интерпол бивш шеф на ДАНС Петко Сертов снощи минал границата със същата кола - "Опел Астра"- светлосив металик, която бе засечена от камерата на ГКПП - Кулата на 5 декември. Автомобилът бил управляван от брат му, гласи съобщението от пресцентъра на МВР.

Ексшефът на ДАНС изчезна, без да се обади на никого, за последно той напуска дома си в центъра на София на 5 декември следобед. Ден по-късно съпругата му го обяви за национално издирване. Веднага след това бе обявено, че той се движи със сивия "Опел Астра", номер СА 2987 РМ.

"Сертов заяви съвсем доброволно, че е претърпял лек пътен инцидент в Гърция, което е наложило някакъв тип лечение", заяви по-рано днес вътрешният министър Веселин Вучков. След това доброволно, без никакви данни за сериозни здравословни проблеми, е на територията на България в момента и днес ще бъде снет от издирване от всички международни информационни системи. Случаят е приключен, г-н Сертов вече не се издирва, потвърди Вучков.

Гръцките власти първи дадоха още преди Нова година ясна информация, че Петко Сертов  е жив и здрав, но не иска да се легитимира в полицейско управление. Това смятат гръцките власти. Според тамошното МВР Сертов е наясно, че го издирват, и не се крие от тях. За пример дават регистрацията му в хотел “Нана” в атинския кв. “Лариса”.

Сертов бе платил там за престой от 20 до 22 декември. На рецепцията се представил с личната си карта и платил за нощувките в брой.
По време на престоя си в хотела ексшефът на ДАНС изглеждал спокоен, вечерял е в таверната на хотела и през цялото време бил сам.
Местните власти са го търсили на 22 декември, но според хора от хотела Сертов ги финтирал, като напуснал още на 21-ви вечерта.

Именно за това полицията смята, че с регистрацията си ексшефът на ДАНС просто им е показал, че е жив и здрав. Какво обаче прави в Гърция, не е много ясно. Все повече обаче се налагала тезата, че пътуването е свързано с лични причини.

http://www.blitz.bg

ВСИЧКО ЗА ПЕТКО СЕРТОВ

 


Сходни връзки

Бившият шеф на ДАНС се върнал доброволно у нас със същия "Опел Астра", но каран от брат му | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.52 секунди