изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-05 @ 03:00 EEST
Кои зодии ще са най-големите късметлии през 2015-та    
Хороскоп Според източния календар следващата 2015-та година е годината на синьо-зелената дървена коза, което ще донесе огромен късмет на 5 от общо 12-те зодиакални знака.Късметът през следващата година ще се усмихне на знаците Овен, Близнаци, Лъв, Везни и Водолей. За тях астролозите предвиждат година без големи трудности. Някои от представителите на тези 5 знака ще променят напълно мнението си за значими неща в живота, въз основа на събития, които са им се случили през 2014-та година.

Овните ги очакват промени към по-добро. Повече здраве, доходи и емоционална привързаност ще има за представителите на зодията, като е възможно през 2015-та да се сдобият с нова кола или апартамент.

Финансова сигурност ще има и за Лъвовете, като е възможно да заминат на дълго мечтано от тях пътуване. При Близнаците щастието ще е основно в семейството и любовта.

Везните ги очаква отлична година в кариерата. Перспективи за израстване в професията ще има и за Водолеите, като през 2015-та ще пътуват повече.

За знаците Телец, Рак и Козирог 2015-та година ще им донесе тревоги за бъдещето. Тревогите обаче няма да се предизвикват от външни обстоятелства, а от факта, че представителите на тези зодии трудно ще се мотивират, за да преодоляват проблемите си.

Козирозите ще трябва да приемат всичко, което им се случи, без да се противят, защото в противен случай ще си навлекат повече неприятности. Раците ще трябва да се замислят върху целите си, а от представителите на зодия Телец ще се очаква да действат повече.

Представителите на зодия Дева, Скорпион, Стрелец и Риби ще бъдат щастливи, само ако се борят упорито за успеха си. На тези зодиакални знаци се препоръчва да не вярват в чудеса следващата година, а сами да привлекат късмета си, като се потрудят за това.

Годината на дървената коза препоръчва на повечето хора да търсят спокойствието и комфорта, като избягват лекомислените и капризни действия.

Китайската нова година настъпи на 19 февруари 2015 година./sanovnik.bg

http://bg-vestnik.eu

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

Кои зодии ще са най-големите късметлии през 2015-та | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.37 секунди