изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:32 EEST
Туркиня закла мъж, карал я да прави номера от германско порно    
По света49-годишна жена от Турция си призна пред полицията, че е убила 67-годишния мъж, с който живяла. Тя го обезглавила, тъй като настоявал тя да прави „непристойни неща“, които видял във филми с германско порно, съобщава „Хюриет Дейли“.

Гьонюл С. се запознала с Осман Т. в провинция Испарта през септември. Двамата заживели заедно, а при тях бил и 12-годишния син на жената от друг брак. Осман й обещал, че ще сключи граждански брак нея, ако след 2-3 месеца съвместен живот нещата потръгнат добре.

„Приех и се преместих при Осман, след като направихме церемония с религиозен брак. След 20 дни той започна да прибягва до насилие. Опитваше се да прави секс всеки ден и аз все си намирах извинения да го избегна. Той гледаше канали с германско порно и искаше от мен да правя нещата, които вижда там“, казва в показанията си Гьонюл.

Тя била бита и обиждана от Осман всеки път, когато отказвала да прави непристойните неща. Последната им кавга била на 30 януари, когато 12-годишният син на Гьонюл се опитала да защити майка си и ударил Осман с антена по главата.

„Все още беше в безсъзнание. Синът ми беше изплашен и избяга в друга стая. Грабнах кухненския нож, когато Осман отново ме стисна за гърлото. Реших да го изблъскам с лице към пода и да му прережа врата. Чух го как скимти“, разказала Гьонюл, която има син колан по таекуондо.

Сега тя е в ареста в очакване на делото. Жената допълва, че съжалява за убийството.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Туркиня закла мъж, карал я да прави номера от германско порно | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди