изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-19 @ 15:50 EEST
МИХАЙЛОВ СЪС СЪТРЕСЕНИЕ СЛЕД 90 МИНУТИ ИГРА В ТУРЦИЯ    
СпортНационалният вратар на България Николай Михайлов изигра 90 минути за своя тим Мерсин срещу Газиантепспор при домакинската загуба с 0:1 от 25-ия кръг на турската първа дивизия. Родният страж парира две опасни положения, но в 36-ата минута допусна попадение, дело на Ердем Шен.

Двубоят бе негов седми за 2015 година във всички турнири. Неприятната новина е, че при едно от центриранията на гостите Михайлов падна лошо и получи сътресение. След лекарската намеса той остана на терена до последния съдийски сигнал, но веднага след мача бе откаран в болница. За негова радост няма нищо сериозно, но най-вероятно ще трябва да почива между два и три дни. Както е известно, той от понеделник трябва да е на лагер сбор с националния отбор преди европейската квалификация с Италия на стадион \"Васил Левски\" след седмица.

Поражението остави Мерсин с 32 точки на девето място, докато Газиантепспор с тази победа се изкачи на седмо място с 34 точки.

 

 


Сходни връзки

МИХАЙЛОВ СЪС СЪТРЕСЕНИЕ СЛЕД 90 МИНУТИ ИГРА В ТУРЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди