изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:17 EEST
Пиринският Дон Пийо осъден на 4 г. затвор за шведска тройка с ученичка    
Ред и сигурност4 години затвор получи Георги Николов, по-известен като пиринският Дон Пийо. Наказанието е за шведска тройка със 17-годишна ученичка, която твърдяла, че всъщност е била насилена от двама мъже. Другият участник в акта – Ивайло Костадинов е осъден на три години условно за гаврата с момичето. Двамата ще трябва да платят и по 20 хиляди лева на жертвата, съобщава вестник „Струма”.

Бруталното изнасилване станало на 29 октомври 2011 година. Момичето отишло заедно със своя приятелка в дома на Ивайло, където се била събрала компания на домашен купон. Развеселените мъже били на градус и извикали музиканти да им свирят. Междувременно Дон Пийо започнал да ухажва момичето, питал го за любимите му спортове. След като предразположил ученичката, той й предложил да я отведе в друга стая и тя се съгласила.

Там били насаме и той започнал да я опипва, но тя се уплашила. Ученичката започнала отчаяна да се дърпа, но агресивният мъж я блъснал на спалнята, скъсал блузата й и я заставил да му направи фелацио, а след това грубо я изнасилил. В стаята влязъл и домакинът Ивайло, който също се включил и момичето било принудено да прави секс и с двамата едновременно.

При тях влязла и друга жена, която легнала до тях, но мъжете я изгонили и продължили да насилват ученичката. Когато гаврата свършила, на момичето му прилошало. Двамата я пренесли до дивана и я сложили да легне. След като се съвзела, я пуснали да си ходи с уговорката, че няма да казва на никого.

Изпадналото в шок момиче не знаело накъде да тръгне, обикаляло съседните къщи и чукало по вратите, молейки за помощ. Съседи подали сигнал на тел. 112 и на място веднага била изпратена полиция. /БЛИЦ

Ученици спипали директор и учителка на калъп /18+/ ВИДЕО
Тийнейджърът, който прави шведска тройка с 2 учителки: Чувствам се ужасно
ЕВРОСТАНДАРТИ: Шведско семейство си взе любовник за двамата
Преди да стане “Гонзовица”, Светлана Василева била “Дълбокото гърло” /18+/
Шведска маса и шведска тройка на европейското по футбол
Съпрузите хотелиери зад решетките за шведска тройка
 


Сходни връзки

Пиринският Дон Пийо осъден на 4 г. затвор за шведска тройка с ученичка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди