изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:22 EEST
Откриха публичен дом за котки    
Любопитно Предприемачи от руския град Иркутск откриха публичен дом за котки. Бизнесмените първо направили две кафета, в които стопаните на писани спокойно могат да пият по едно заедно с любимците си.След това обаче на един от собствениците на обектите хрумнала идеята да се направи и място, в което хората с котки да могат да избират най-качествените партньори за мъркащите си любимци.

Направена е цяла мини кооперация, в която има специални апартаменти за чифтосване. В помещенията има сложена специална храна, пусната е дори и романтична музика. В райското кътче човек може да си остави женското или мъжкото коте за три дни. Няма значение дали се цели зачеване, или просто човекът иска любимците му да си направят кефа.

Има обаче едно условие - всяка котка, попаднала в публичния дом, да идва с документ от ветеринар, че няма никакви болести или инфекции по кожата.

За момента от услугите на бордея са се възползвали 14 писанчовци. Сред тях има както породисти екземпляри, така и улични котета, спасени от хора и станали домашни. Цената за престой от три дни е около 300 евро.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Откриха публичен дом за котки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди