изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:28 EEST
Жена разказа как 30 години е била секс робиня на баща си и му е родила четири деца    
По света От 13-годишна възраст тя е била изнасилвана баща си хиляди пъти и е станала затворник в собствения си дом, който деляла още с майка си и братята си. Един ден, когато тя се прибирала от училище, баща й казал да отиде в спалнята и да се съблече. „Ти си развалена стока”, казал й той и добавил, че „никой няма да я иска”.

Известно е, че бащата изрод я е изнасилвал в най-малко три града в Долина Латроб в австралийския щат Виктория. Той я е преследвал неуморно. Цели три години момичето се е опитвало да избяга от насилника. Социалните дори създали нейно досие, но баща й не се отказвал и момичето в крайна сметка винаги му било връщано.

Един път, когато тя му отказала секс, той я хванал за гушата, притиснал я към стената, ударил я три пъти в стомаха и казал: „Ей сега ще те науча да не ми отвръщаш”. В резултат на секс насилието момичето също родило четири деца от баща си. Тя успяла да се отскубне от лапите му, едва когато навършила 43 години.

Като малка жената е било красиво, русо и талантливо дете с бляскаво бъдеще пред себе си, но изнасилванията на баща й, които се случвали всеки ден, а понякога и два пъти дневно, я лишили от всякакъв нормален живот.

Сега, жената, чиято самоличност се бази в тайна, и известна само с псевдонима „Катерина Екс”, е успяла да разкаже за своя кошмар. Тя най-накрая е успяла да събере кураж и да осъди баща си, който в момента излежава 22-годишна присъда.

С помощта на журналистката Сю Сметхърст, историята на Катерин се е превърнала в книгата „Зад затворените врати”.

Катерин е била единственото момиче от четирите деца на семейството. Те живеели заедно с майка си и баща си, който е бил алкохолик, като се издържали единствено благодарение на социални помощи.

Братята и майка й били бити от баща й и единственият светъл лъч в детството на Катерин били визитите на баба и дядо й по майчина линия и часовете в училище.

Когато Катерин била на 12 години бракът на родителите й бил пред разпад, като майка и си хванала любовник. Той е бил и първият мъж, който я изнасилили. Година по-късно Катерина била изнасилена и от баща си. Това се случвало толкова често, че в един момент малкото момиче си помислило, че това е нещо нормално и се случва на всички. Катерина обаче винаги правила така, че това да остава скрито от майка й и братята й. За да се справи с ужаса, момичето прибягнало до зверски самоконтрол на ума. „Представях си, че съм парче дърво. То се носеше по реката и можеше да бъде отнесено навсякъде”, спомня си тя.

Когато момичето успявало да избяга от дома на ужасите и било настанявано в домове за защита на деца, там я наричали „к*рва”. Катерин казвала на служителите, че баща й я изнасилва, ни никой не правел нищо.

Светлината в тунела Катерин видяла, когато започнала да посещава лекар, който да я лекува от пристъпи на епилепсия. Тя решила да се довери на докторката и двете заедно измислили план за нейното спасение.

Една нощ екип от полицаи дошли в дома на Катерин и я отвели в безопасна къща в другия край на щата. Малко по-късно от къщата били изведени и децата й.

Баща й е осъден през февруари 2010 година на 22 години лишаване от свобода. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Жена разказа как 30 години е била секс робиня на баща си и му е родила четири деца | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди