изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-28 @ 19:27 EEST
Разкритие на "ШОУ"! Сексапилна измамница оплете в мрежите си президента, министри и бизнесмени (18+)    
НовиниПловдивчанката Ваня Тучева на пръв поглед изглежда просперираща бизнес дама. Страницата й във Фейсбук е пълна със снимки с президента, с вицепремиера, с издателя на вестниците „Труд” и „24 часа”, с елитни бизнесмени... Тучева се кипри усмихната до тях; споделя, че е била на световни форуми, присъствала е на събития, организирани от лидери в земеделския бранш. Пише, че е спечелила и сума ти награди, извоювала е измъчени победи. Представя се като председател на Асоциацията за използване на информационни технологии от земеделските производители в България. Когато човек разгледа профила й, ще си каже: „Браво, ето една успяла млада дама!”. Уви… Блондинката се оказа пълна измамница и... измислица.


Председателката на Асоциацията за използване на информационни технологии от земеделските производители в България в работно "облекло"
Тръгвайки по следите на дръзката непукистка, „ШОУ” стигна до разкрития, които ще смаят читателите ни с арогантност и цинизъм. Миналата година преди откриването на Пролетния панаир „Агра”, представящата се като инж. Ваня Тучева е поискала да наеме щанд в палатата, в която да представя своите продукти. Най-голямото в страната обаче земеделско изложение се ползва с огромен авторитет и в него участват утвърдени имена в бранша. За това служителите на Международния панаир – Пловдив, проучват щателно непознатите за тях имена, които искат да наемат площи, и едва след консултации решават дали да дадат зелена светлина на мераклията.

Срещу щанд от палатата, Тучева обещала на ръководството на панаира да го „рекламира в световен мащаб”. Една от служителките направила проверка в Регистъра на сдруженията с нестопанска цел. Там фигурирало името на Ваня Тучева като председател на „Асоциация за използване на информационните технологии от земеделските производители в България”, но тя пък не била отчела и извършвала никаква дейност. Това рязко контрастирало и се разминавало с думите на напористата дама, че е първа в бранша и всепризната от всичките си колеги.

Нещата се закучили, когато бдителната панаирна служителка се поразровила, поразпитала и открила, че Тучева всъщност е измамничка и нищо друго. Отказали й участие в „Агра”. Тук започнал кошмарът на служителката. Тучева седмици наред изпращала заплашителни имейли по електронната поща, в които

я наричала „к***ва”, казвала, че е нещастница, че ще й отмъсти, че мъжът й е с малък член и е... гъзолизец”?!?

Заканите и заплахите били толкова много и толкова чести, че ошашавената служителка се притеснила сериозно. Адвокатите на мажоритарния собственик на панаира Георги Гергов подали сигнал в Трето РУП в Пловдив. След разследване били събрани материали, които са дадени в Районната прокуратура. В момента магистрати нищят казуса. Очаква се те да повдигнат обвинение на Ваня Тучева.

Скандал №1 около засуканата блондинка, която публикува свои еротични колажи във Фейсбук, избухна с пълна сила преди дни. Тогава на профила си Тучева се похвали, че се е снимала с президента Росен Плевнелиев и с редица държавни мъже, топбизнесмени и публични личности. Под всяка снимка тя уточнява, че е „приятел” или „партньор” с въпросното лице. Оказва се обаче, че секси инженерката лъже с познанствата си и публикува фотоси с известни хара, с които се е снимала по събития, които е посещавала, макар и неканена. Тя използвала факта, че при молба всяка такава личност не отказва да се снима със свой почитател.

Грандиозен екшън се развихри, когато Тучева написа, че нейната асоциация е

спечелила мащабен проект за 2 милиона евро

финансиран от държавата. Според нея сайтът й бил победител и въпросните 4 милиона лева пристигнали по сметката й от държавата по Програмата за развитие на селските райони. Започна се нечувана дискусия, в която блогъри и обикновени интернет-потребители се възмутиха и възнегодуваха как така ще бъдат давани държавни средства, и то толкова много, на един аматьорски сайт, при това - тотално неизвестен. Естествено, оказа се, че космическото финансиране е пълна лъжа.

За да подкрепи твърденията си визуално, Тучева публикува снимката си с президента. Според нея, тя била поканена да представи платформата си в резиденция „Лозенец”, където, освен държавния глава, присъствали и вицепремиерът Томислав Дончев, икономическият министър Божидар Лукарски и топбизнесмени. А самата Тучева била наградена!

Справка в публичния регистър на Програмата за развитие на селските райони обаче сочи, че „Асоциацията за използване на информационни технологии за земеделските производители” не е получила не 2 милиона евро, а дори лев.

След като медиите гръмнаха, на фейсбук стената на Тучева се появиха статии, които я разобличават. Нейни интернет приятели я питат

вярно ли е, че е пълна измамница

Жана Илиева например три пъти е публикувала подобна статия и пита Тучева дали това е истина. „Отговорете ми, искам да зная с кого контактувам”, пише жената, но не получава отговор.

Все едно нищо не се е случило, Ваня продължава да си поства снимки с покани за кафе и пожелания за хубав ден, но не отговаря на запитванията на разгневени хора.

Тучева е виртуална „приятелка” не само с министри и бизнесмени, а и с много журналисти, основно от пловдивските медии. Проверка на „ШОУ” обаче показа, че те не я познават, нищо, че тя е коментирала под снимките им различни свои мисли и пожелания.

„Отдавна я знаем, че лъже и мами. Чашата преля обаче, когато се представи за „първа пушка” и открадна искрата и радостта на истинските хора, които заслужиха да присъстват на тази церемония в „Лозенец”-„Големите малки”. Бяха поканени 170 участници, вероятно и Тучева също е имала покана, но не е нито сред наградените, нито сред отличените. 15-те финалисти онемяха, защото това беше тяхна заслужена победа, а Тучева се опита да ги игнорира. Срамота! Тя се опита да опорочи истинските победители в бизнеса, хората, които денонощно са се трудили, за да получат това заслужено признание”, гневят се по форумите запознати със сагата „Ваня Тучева”.

Преди да предприеме стъпка към столицата, в Пловдив русокосата дама е действала по същия начин. Тя е поствала снимки с кмета Иван Тотев и заместниците му, присвоявала си е победи, лъгала е, че ходи с управниците по форуми, че често отскача до Брюксел на семинари, нищо, че си стояла в панелката в „Тракия”.

Тучева е измамила и Аграрния университет в Града под тепетата, че ще организира семинар за разясняване на мерките по селските райони. Това обаче така и не се случило, а от ръководството на висшето училище се хванали за главите и й забранили достъп до там. Извинили се на поканените земеделци, които си отишли разочаровани.

„ШОУ” научи, че

в прокуратурата има куп подадени срещу нея сигнали за измами

има и събрани доказателства. Тепърва те ще бъдат оповестени.

Иначе в профила си във Фейсбук, освен че се хвали с милиони и ВИП приятелства, Ваня призовава младите жени да се пазят от сексманиак, който е налазил Мрежата. Оплаква се и от бизнесмен, на когото организирала представяне в семинар, но той, вместо да й плати, си купил 10 компютъра. Дали това е вярно, остава под въпрос.

В разгара на скандала в нета плъзна и линк на сайт за секс услуги, в който цъфна снимката на Ваня Тучева. На едната тя е облечена в пъстра рокля, на другите се вижда тяло от кръста надолу. В обявата е споменато, че срещу 60 лева инженерката „прави пълна програма без задръжки”. Публикувани са и телефоните й. Тази обява обаче най-вероятно е фалшива, смятат запознати със скандалната история.

Репортери на „ШОУ” от няколко дена се опитват да се свържат с Мадам Опасен чар. Тя обаче нито вдига телефоните си, нито отговаря на питанията ни във Фейсбук.

Мирослав ПАВЛОВ
http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Разкритие на "ШОУ"! Сексапилна измамница оплете в мрежите си президента, министри и бизнесмени (18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди