изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-04 @ 02:54 EEST
УРАГАН в ПИК! Блъсков отговори на Радан! Главният редактор на "Труд" със смразяващи разкрития за Кънев, Христо Иванов,    
Новини

\"Не си заслужава да се коментират думите на едно политическо нищожество! Въпреки това е важно да се каже, че в. \"Труд\" винаги ясно е стоял зад позицията за съдебна реформа, засягаща преките интереси на хората, а не личните интереси на политическите нищожества и шушумигите във властта. Тяхната реформа всъщност е опит да се направи по схемата \"стани да седна\", заяви пред ПИК главният редактор на \"Труд\" Петьо Блъсков.



Потърсихме мнението му във връзка с изказването на Радан Кънев пред журналисти в парламента относно статията му за съдебната реформа (виж в Още по темата).

\"Най-важното в случая е да се каже, че пигмейската партия ДСБ, е най-големият политически престъпник на прехода.

Партията ДСБ и нейният вдъхновител Иван Костов ликвидираха по комунистическо нареждане единствената автентична дясна формация в България - СДС.

Именно СДС беше носител на реформите, прогреса и свободата в България. Но Костов и неговата банда успяха да ликвидират тази формация.

\"ДСБ няма никакво място в т.нар. Реформаторски блок, защото имам сериозни опасения, че тяхната роля в РБ е същата каквато навремето ДСБ изигра в убийството на СДС\", подчерта Блъсков.

На въпрос на ПИК - защо така яростно критикува реформата на Христо Иванов, Блъсков бе категоричен:

\"Труд\" е вестникът, който ще защитава докрай позицията за съдебна реформа, която е пряко отнесена към интересите на хората, които искат бързо и ефикасно правосъдие.

Няма следа от подобна идея във фалшивата съдебна реформа предлагана от политическите нищожества от ДСБ и продуцираните от тях участници във властта\".  http://pik.bg

 


Сходни връзки

УРАГАН в ПИК! Блъсков отговори на Радан! Главният редактор на "Труд" със смразяващи разкрития за Кънев, Христо Иванов, | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди