изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-03 @ 01:06 EEST
Теглят наново жребия за СП през 2018 г. заради контестация на Боби Михайлов    
Спорт Добри новини за националите ни по футбол: жребият за Световното първенство през 2018 г. ще бъде теглен наново! България ще получи шанс да се падне в далеч по-преодолима компания, след като ФИФА уважи контестацията на Боби Михайлов, че руският национал Саша Кержаков е манипулирал жребия. Шефът на БФС се е решил да оспорва тегленето, след като е получил подкрепата на Бай Брадъра на международната централа Йозеф „Сеп“ Блатер.

„Боби е добра момче, макар да не го бях виждал да присъства на конгреси и церемонии досега. След жребия идва и ми вика „Бай Йоско, звънна ми тук един Астор, вика ми, че гледал церемонията по телевизията и Саша Кержаков извадил от ръкава топката на България, та нарочно я забичил у първата група. Може ли да направиш нещо, имам куфарчета за тебе, ама ме страх другите от групата да не врънкат, че губят по 6 сигурни точки“. – Извадих една пачка и му дадох да си избърше потта от челото. Обещах му да не се тревожи – ще уредя нещата и косъм няма да падне от главата му. Накарах Кержо да си признае и ще теглим наново“, заяви Блатер.

123123

Кержаков пуска от ръкава топката с името на България

„Братушки, я прошу прощения. Още си спомням как Спас Делев ми го ръгна с глава и ме изхвърли с Динамо от Лига Европа, затова реших да отмъстя. Добър съм с ръцете, защото израснах в бедно семейство. Бяхме 6 деца и мой отец нямаше пари за повече от бутилка водка. Трябваше да действам умело, ако не исках да остана със сухо гърло“, пише в писмо до Борислав Попов набеденият Саша.

Сеп Блатер е обещал на Боби, че на дубъла на церемонията ще покани да пее Преслава, а жребият ще тегли мегазвездата на Премиер Лига Благо Колизеума, на когото дори ще бъде ползволено да напише на таблото над сцената „К*Р“. Заради потенциално отнетите 6 т. от двата мача с България пък президентът на УЕФА Мишел Платини е получил уверевието, че като компенсация Франция ще бъде домакин и на Евро 2020.

Споделяйки тази новина, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във facebook! :D

http://ludsport.net

 


Сходни връзки

Теглят наново жребия за СП през 2018 г. заради контестация на Боби Михайлов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди