изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-04 @ 12:27 EEST
Д-р Борис Жерлигин: Може да излекувате диабета си сами!    
Здраве Не оставяйте да ви лъжат и бавно да ви убиват, диабетът се лекува напълно, избухна д-р Борис Жерлигин!

Диабетът се лекува напълно и човек може да го направи, без да се погубва допълнително с химиите и лекарствата, които ни изписват медици и фармацевти с единствената цел печалба. С това разкритие изригна прочутият д-р Борис Жерлигин, който доказано е спасил стотици хора от коварната болест.

На първо място в съветите си към диабетиците д-р Борис Жерлигин поставя нуждата от ежедневна физическа активност и упражнения, които трябва да са в аеробен режим. Движението развива капилярната система и спомага за истинското лечение на диабета.

„Няма човек с добре развита капилярна система, който страда от диабет. Двете неща са просто несъвместими. Пациентите ми, които са започвали това лечение, напълно забравят за инсулина за един месец, а по-малък брой хвърлят иглите изцяло за година. Те никога повече няма да се върнат към лекарствата, с които ги тровят фармацевтичните гиганти“, категоричен е д-р Борис Жерлигин.

Освен системата от аеробни движения, той дава и доказано ефективна рецепта за чудния си лек за диабет, от който кръвна захар с показатели 9,55 единици спада до 4,2 единици, при това за постоянно.

Лекарството може да се приготви от всеки у дома, като са нужни половин литър домашна ракия, която да е около 40 градуса и в която се поставят 20-ина ореха, натрошени с черупките. Към тях се прибавят 20 броя листа на индрише, които са нарязани заедно с дръжките на ситно.

Всички тези съставки се поставят в шише с по-широк отвор, може и да е бутилка от боза, а после сместта добре се разклаща и се поставя за 15-ина дни да престои в хладилника. През това време шишето трябва да е увито добре във вестник.

След това от тази наистина лековита смес започваме да пием на гладно сутрин по 25 грама и така всеки ден, докато количеството свърши. Правим пауза от около две седмици и приготвяме лекарството отново. Д-р Борис Жерлигин е категоричен, че кръвните ни показатели ще бъдат най-доброто и единствено доказателство за съветите му. /doctorbg.net/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

 


Сходни връзки

Д-р Борис Жерлигин: Може да излекувате диабета си сами! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди