изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-28 @ 09:58 EEST
КАКВА СТАНА ТЯ?: Биячът на Волен Сидеров с тъмно минало и връзки с ъндърграунда    
Новини Въртял бизнес с разстреляния Александър Тасев-Остап и Станимир Недков-Стъки. Тъмно минало и връзки със знакови фигури от ъндърграунда крие биячът на Волен Сидеров от изборната нощ, празкрива в разследване столичен седмичник.

48-годишният бизнесмен Камен попов, който се озовал случайно на място на скандала, е известен като рокер и шеф на федерацията по бушидо. Спортистът нанесе удар в лицето на лидера на „Атака”, докато няколко полицая го охраняваха, макар да твърди, че не помни нищо от екшъна.

Камен попов всъщност е един от най-близките хора до разстреляния през 2007 г. президент на „Локомотив” (Пловдив), поел отбора след убийството на Георги Илиев. Александър Тасев-Остап. По време на убийството му Остап и Камен попов са с общ бизнес в „Метан” ООД и имат газостанции в Югозападна България, както и съдружие във „Винпром – Кюстендил”.

Двамата са близко до днес. Заедно с втората съпруга на Тасев управляват „Грант Инвест Холдинг”, който движи различни дейности и дружества в сферата на туризма, производството и услугите.

Самият Камен Попов пък строи хотели по морето. Той е един от близките приятели и съдружници на Станимир Недков-Стъки и съпругата му Юлиана Дончева.

Попов е и политически ангажиран. Той беше кандидат за депутат от партията БНС на Боян Расате, който е в конфликт със Сидеров много отдавна. Отдавна го познава и Камен Попов.

Той е приятел и съдружник и с хора от АБВ, БСП и отцепници от Бареков. По време на протестите срещу правителството през февруари 2013 г. Попов е в първите редици на недоволните заедно с детектив Марин Маринов, който е бивш полицай и бодигард на Иво Караменски. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

КАКВА СТАНА ТЯ?: Биячът на Волен Сидеров с тъмно минало и връзки с ъндърграунда | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди