изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 21:15 EEST
ПОЛИЦАИ В ДОБРИЧ ПОДАВАТ ОСТАВКИ    
Ред и сигурностОт началото на седмицата в Областната дирекция на МВР в Добрич са подадени две заявления за напускане – по едно в понеделник и вторник. Те са от редови полицай и от началник на група, съобщи за НДТ директорът на ОД на МВР старши комисар Веселин Колев.

Той обясни, че през последните 1-2 месеца има ръст на напускащите, като напоследък дори броят им бил намалял. Статистиката сочи, че за половин година дирекцията са напуснали около 60-70 служители.
Мнозина обмислят дали да не предприемат тази стъпка, споделиха от синдикалната организация на работещите в системата на МВР в Добрич.
Веселин Колев коментира, че решението е лично и всеки сам решава дали да напусне или да остане на работа. „С тези, които ще останат, ще продължим да работим, защото не можем да си позволим да допуснем проблеми в обслужването на гражданите от областта“, допълни старши комисар Колев. НДТ



 


Сходни връзки

ПОЛИЦАИ В ДОБРИЧ ПОДАВАТ ОСТАВКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди