изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 23:04 EEST
ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Рамзан Кадиров се закани на Ислямска държава: Ще ги ликвидираме    
По света Президентът на Чечения Рамзан Кадиров отвърна на заплахите, които изпратиха от Ислямска държава срещу руския държавен глава Владимир Путин. Джихадистите разпространиха видео, чрез което предупреждават, че ще започнат ислямски войни в Кавказ и Чечения. Кадиров заяви, че е готов да отвърне грубо на действията на терористите и се закани, че ще ги унищожи много преди да Чечения, Кавказ или Русия.

„Чечения е преживяла първата кампания и втората, а трета няма да има! Ние знаем какво е тероризъм, поради което няма да допуснем подобни неща отново да се случат в нашата република и в цяла Русия. Тези хора от видеото нека само да опитат да ни атакуват, ние ще ги унищожим много преди да направят това. Ще го направим не в Чечения, не в Кавказ, не в Русия, а там откъдето изпращат тези послания.
 Уверявам всеки, на който дори му  минава мисълта да заплаши Русия, че нашият отговор ще е суров.Няма да дадем дори  възможност да тръгнат към Кавказ, а ще ги унищожим там, където се намират. Ние сме воювали с терористи и знаем как се прави това. Няма да ги чакаме да седнат зад пулта за управление на самолета, а ще бъдат изпратени там, където в момента гният техните братя терористи Хатаб, Абу Валид и други посланици от Запада”, заяви чеченския президент.  http://bgnews168.com

AFP: Международната коалиция е унищожила 116 камиона цистерни на „Ислямска държава“ в Сирия

Дамаск. Международната коалиция е унищожила 116 камиона цистерни, които са били използвани от джихадистката група „Ислямска държава“ в Източна Сирия, предаде AFP, позовавайки се на Пентагона.
Камионите са унищожени при удар в неделя близо до Букамал – селище на границата с Ирак, което е под контрола на джихадистите.

Франция отговаря на ударите на „Ислямска държава“ (ОБЗОР)


Съветникът на президента на САЩ Барак Обама по въпросите на сигурността Бен Роудс отбеляза, че САЩ и Франция готвят удари по „болезнените точки на джихадистите в Сирия и Ирак“. Скоро след неговото съобщение се появиха новини, че френската бойна авиация е нанесла удари срещу позициите на „Ислямска държава“ в сирийския град Рака. Първата разрушена цел е била използвана от „Ислямска държава“ за команден център, център за набиране на джихадисти, както и за склад за оръжие и боеприпаси. Втората е била тренировъчен лагер.
Междувременно животът във Франция се връща в нормален ритъм. Публичните музеи и другите културни места във френската столица ще отворят отново врати в понеделник по обяд . Президентът на Франция Франсоа Оланд възнамерява да продължи на три месеца режима на извънредно положение в страната във връзка с терористичната заплаха. Съответният законопроект ще бъде предаден в сряда за разглеждане пред министерския съвет. После предложението ще трябва да получи одобрението на парламента. Според френското законодателство, продължаването на режима на извънредно положение в страната над 12 дни може да встъпи в сила единствено с парламентарно гласуване.  http://www.focus-news.net


ПОСЛЕДНИТЕ 10 ПУБЛИКАЦИИ НА ТЕМА ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ
  1. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Sputnik: Сирийската армия е заловила един от лидерите на групировката „Джейш ал Фатх“
  2. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Ликвидираха главния пиар на "Ислямска държава" по време на пряко предаване (ВИДЕО)
  3. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: "Дейли мейл": Русия защитава авиобазата „Хмеймим” със страховити зенитно ракетни
  4. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: „Пъклен огън” и „умни” бомби ликвидирали най-свирепия палач на „Ислямска държава”
  5. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Чудовищен взрив в Сирия! Вдигнаха във въздуха камион с джихадисти самоубийци от ИД (ВИДЕО)
  6. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Военна сводка: За 3 дни руските бомбардировачи са поразили 448 обекта
  7. А УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ОЩЕ СА ПРОТИВ ВОЙНАТА НА РУСИЯ СРЕЩУ ИДИЛ - ГОСПОДИ, ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ!
  8. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: "Соколите на пустинята" и сирийската армия изритаха терористите от стратегически пункт (ВИДЕО)
  9. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ:Генералният щаб на Русия: Продължаваме да мачкаме терористите в Сирия, рано е да се говори за победа (ВИДЕО)
  10. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ:Генералният щаб на Русия: Продължаваме да мачкаме терористите в Сирия, рано е да се говори за победа (ВИДЕО)


 


Сходни връзки

ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Рамзан Кадиров се закани на Ислямска държава: Ще ги ликвидираме | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди