изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-06 @ 02:21 EEST
„Плейбой” закрива голия си период (СНИМКИ 18+)    
Любопитно Експерти и ценители на женското тяло посочиха най-впечатляващите и интригуващи корици на „Плейбой” досега. Това се прави по повод на приключването на голия период на мъжката библия и слизането на голите женски тела от страниците му.

Прави впечатление, че освен красива плът, на някои от кориците са се появявали и известни личности като Доналд Тръмп, актьорът Джери Сайнфийлд и други. А сред най-често срещаните са Памела Андерсън и Шарън Стоун. http://www.blitz.bg




Памела Андерсън: Сбогом, Playboy

 Вчера стана ясно, че Памела Андерсън се превръща в последната знаменитост, която ще позира гола за еротичното мъжко списание Playboy.



Нейната фотосесия ще сложи финал на над 60-годишна традиция, свързана с разсъбличане на сексапилни дами, включително и известни личности като Мадона, Ким Кардашян, Синди Крауфорд и др.

Памела ще краси корицата на мъжката библия за броя януари/февруари 2016. 48-годишната руса сексбомба е дала откровено интервю в изданието, като си спомня за първата си фотосесия за Playboy от 1989 година.



„На първата лента на фотографа бях толкова нервна, че непрекъснато повръщах. След като видях снимките си обаче, се харесах толкова много, че на следващите ленти сама свалях дрехите си! Преди бях болезнено срамежлива, но бързо стигнах до извода, че на никого не му пука как изглеждам гола с изключение на мен самата. Хората са най-загрижени за собствените си недостатъци.“



 Пам разкрива и какви са били плановете ѝ за кариера, преди да позира за Playboy и да се превърне в звезда.

„От малка имах много въображение и знаех, че искам да имам творческа професия. Просто знаех, че трябва да се измъкна от моя малък град. Никога не съм искала непременно да бъда в тази индустрия. Оставих се по течението“, заявява тя.

Андерсън разкрива и какво е най-лудото нещо, което някога ѝ се е случвало по време на нейните 14 фотосесии за Playboy през годините, които са правени в прословутото имение на основателя на списанието Хю Хефнър.

„О, Боже, много са. Все пак, може би това, че единият ми син е заченат там.“
http://www.tialoto.bg

Отличничките на \"Плейбой\" - САЩ: от 12-1953 до 12.2015

 


Сходни връзки

„Плейбой” закрива голия си период (СНИМКИ 18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.22 секунди