изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:43 EEST
Какво говори за вас прическата ви?    
Любопитно

Обикновено начинът, по който изглежда косата ви, както и цялостното ѝ състояние, могат да „разкажат“ много за човешкия характер и същност. Това твърдение е особено вярно, когато става въпрос за цвета, тъй като дамите често залагат на промени именно в този аспект.  Желанието да преминете от отбора на брюнетките към този на блондинките може да бъде продиктувано от широка гама причини и със сигурност ще е по-безопасно, отколкото да отрежете дългата коса и да оформите в къса. Ако ви се иска да направите по-светли кичури или сте се родили къдрокоси, ето какво говори това за вас и вашия характер.



Къса коса

Прическата с ограничена дължина е перфектният баланс между изисканост и смелост, който ще покаже на света, че искате да имате уникална визия, но и оценявате класическите икони на красотата като Одри Хепбърн, например. Късата коса показва, че не се притеснявате да поемете риск, чувствате се уверени, с млад и свеж дух.

Къдрава коса

Докато много жени предпочитат да изправят техните къдрици, решението да ходите с естествената си коса показва, че не ви е страх и се стремите към по-женствен и натурален стил. Къдриците се асоциират основно с бохемския и свободолюбив дух, но се комбинират добре и с драматични силуети. Желателно е да използвате често хидратиращи продукти и всяка седмица да нанасяте маски.

Висока конска опашка

Този стил показва различен характер и разнообразие на класическата опашка. Символ е, че сте организирани, професионално се отнасяте към своите ангажименти и може да ви се има доверие. Този тип прическа е идеална за офиса, официални срещи и събития, които изискват да създадете добро впечатление. Излишно е да споменаваме, че най-добре се комбинира с костюм.

Руси кичури

Кичурите в светли нюанси показват, че сте уверена жена, която обича да се обръщат след нея и обожава вниманието. Често се възприема като оптимален символ на женственост и индикира за бляскава визия. Дамите прибягват към този тип прическа и когато отварят нова глава в живота си или преминават през големи промени.

http://www.tialoto.bg

КАКВО КАЗВА ПРОФИЛНАТА НИ СНИМКА ЗА НАС?

Натрапчивите ласки убиват страстта

Губи ли мъжът от пропиляно семе

Каквa жена сте според името си?

 


Сходни връзки

Какво говори за вас прическата ви? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди